Πώς ένα εκκλησιαστικό τραγούδι (!) έφτασε να είναι σήμερα η νέα μεγάλη τάση στα κοινωνικά δίκτυα

Ο κόσμος του ίντερνετ δεν μπορεί να μείνει για μεγάλο διάστημα χωρίς κάποια πρόκληση, είτε αυτή είναι για καλό σκοπό όπως το Ice Bucket Challenge, είτε απλά για πλάκα, όπως το Mannequin Challenge.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τη νέα τάση που εμφανίστηκε πρόσφατα στα κοινωνικά δίκτυα και έχει ήδη αποκτήσει τεράστια απήχηση: το U Name It Challenge.

Όλα ξεκίνησαν
από μια θρυλική τραγουδίστρια gospel, την Shirley Caesar. Κάποιος, και πιο συγκεκριμένα ο DJ Suede, ο αποκαλούμενος και «Θεός των remix», αποφάσισε να «πειράξει» το τραγούδι της Caesar «Hold My Mule» και να απομονώσει το κομμάτι που η τραγουδίστρια ουσιαστικά απαριθμεί τα φαγητά που έχει ετοιμάσει: «i got beans, greens, potatoes, tomatoes, lamb».

Το remix του έγινε γρήγορα δημοφιλές ανάμεσα στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς που ετοιμάζονταν για το τραπέζι της Γιορτής των Ευχαριστιών. Μάλιστα κέρδισε και τον τίτλο του επίσημου τραγουδιού του Thanksgiving.

Όταν όμως ο Chris Brown ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου χορεύει υπό τους ήχους του τραγουδιού, το ρεμίξ σταμάτησε να είναι απλά ένα viral κι έγινε κανονικό κίνημα με το hashtag #UnameItChallenge.

Τα νέα άφησαν έκπληκτη μέχρι και την ίδια τη Caesar η οποία είπε πως έμαθε για το challenge από ένα από τα μέλη της εκκλησίας της και σοκαρίστηκε βλέποντας τον κόσμο να χορεύει στο ρυθμό του. «Ο Κύριος είναι πολύ καλός μαζί μου», σχολίασε η τραγουδίστρια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα (κάπως τέλεια) βίντεο που έχουν ανέβει μέχρι στιγμής στο #UnameItChallenge.

Salice Rose be lit asf @salicerose #unameitchallenge #salicerose #salice #rosa #dancetrend #trend #dance #dancing #wshh #followformore #lit #inspired

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Hey queens and kings (@bitxhtext) στις Νοέ 26, 2016, 2:15πμ PST



This video is courtesy of Hennessy aka Yak. #YouNameIt @theshelahmarie

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Ace Hood (@acehood) στις Νοέ 14, 2016, 11:22μμ PST



She be serving sum dance moves @sarahmagusara #unameitchallenge

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Best Dances &More (@trending.hashtags) στις Νοέ 21, 2016, 1:01μμ PST



Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης FOLLOW US (@funnyblacks) στις Νοέ 25, 2016, 10:18πμ PST



#Cassidy killing the #unameitchallenge for Thanksgiving

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Say Cheese (@saycheesetv) στις Νοέ 25, 2016, 1:11μμ PST


-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα