Πώς άθελά του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έγινε πρεσβευτής της αλυσίδας KFC

Μόλις είχε ολοκληρωθεί η επίσκεψή του μαζί με την Κέιτ Μίντλετον στην έκθεση φωτογραφίας Hold Still , το πρότζεκτ που παρουσιάζεται στην National Portrait Gallery με φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον καιρό της πανδημίας. Κι ο πρίγκιπας δεν ήταν μόνο κουρασμένος αλλά και πεινασμένος.

Κάπως έτσι ένιωσε την ανάγκη να αποσπαστεί για λίγο από τους άνδρες ασφαλείας του για να κάνει μια στάση έξω από την βιτρίνα του KFC για να απολαύσει (έστω με τα μάτια) τις λιχουδιές που ήταν παραταγμένες εκεί.

Και τότε ήταν που ο φακός έκανε

το θαύμα του. Το κλικ απαθανάτισε τον 38χρονο πρίγκιπα να παρατηρεί με ξεχωριστό ενδιαφέρον λιχουδιές που μάλλον του ήταν δύσκολο να γευθεί - τουλάχιστον την στιγμή εκείνη.

Η ευκαιρία, ως εκ τούτου, ήταν μοναδική για την εταιρεία που με ένα tweet δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει την στιγμή που ο πρίγκιπας απέδειξε το αυτονόητο: πως πέρα και πάνω από τους τίτλους είναι άνθρωπος.

William whispered quietly to himself;

“Oh, I just can’t wait to be wing” pic.twitter.com/oKlQPiV3YJ

KFC UK & Ireland (@KFC_UKI) October 20, 2020ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Η Κέιτ Μίντλετον αποκαλύπτει 100 μοναδικές φωτογραφικές στιγμές της πανδημίας Η Κέιτ Μίντλετον, το φωτογραφικό πρότζεκτ της πανδημίας κι η ανακοίνωση Διέρρευσε η Χριστουγεννιάτικη κάρτα των πρίγκιπα Γουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον
Keywords
Τυχαία Θέματα