Ποια δάγκωσε τη Beyonce; Το μεγαλύτερο διαδικτυακό μυστήριο έχει ξεκινήσει χάρη στην Tiffany Haddish

A post shared by Tiffany Haddish (@tiffanyhaddish) on Dec 22, 2017 at 10:26am PST

Η Tiffany Haddish είναι το όνομα που έκλεψε τις εντυπώσεις φέτος - η ταλαντούχα κωμικός μας συστήθηκε με την ταινία Girls Trip, εμφανίστηκε σε event και παρουσίασε βραβεία φορώντας πάντα το ίδιο φόρεμα και κυνήγησε την Meryl Streep στο κόκκινο χαλί. Πλέον, έχει γίνει φίλη με την Beyonce.

Ένα

από τα event στα οποία έγιναν πιο στενές φίλες ήταν μετά από μια συναυλία του Jay-Z τον Δεκέμβριο 2017. Εδώ και μήνες διαχέει ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τη βραδιά τους και πρόσφατα, αποκάλυψε σε μια συνέντευξή της στο GQ, ότι «Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δαγκώνει την Beyonce!».

Όπως είπε, «Ήταν μια ηθοποιός εκεί, που είναι μια φοβερή τύπισσα και δάγκωσε την Beyonce στο πρόσωπο», συμπλήρωσε. Όπως ανέφερε, η Beyonce έφυγε θυμωμένη, πήγε στον σύζυγό της Jay-Z και του λέει, «Jay! Έλα εδώ! Αυτή η σκύλα -” και τότε έφυγαν.

Πλέον, όλοι στο ίντερνετ έχουν γίνει ντετέκτιβ και προσπαθούν να ανακαλύψουν ποια είναι η εν λόγω ηθοποιός, αφού η Haddish δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες.

Η selfie που έβγαλαν μετά είναι από τη βραδιά και, παρότι η Haddish διαμαρτύρονταν, η Beyonce της απάντησε, «Tiffany, όχι. Αυτή η τύπισσα είναι υπό την επήρεια. Ούτε καν μεθυσμένη. Ναρκωτικά έχει πάρει. Δεν είναι έτσι όλη την ώρα». Μετά την αποκάλυψη, ωστόσο, το internet πήρε φωτιά και αναζητά την υπαίτια:

tiffany haddish said in gq that the bite™ happened the same night as her selfie with bey, at an afterparty for jay’s 4:44 tour in inglewood (that also explains why bey is hiding part of her face) pic.twitter.com/IPovYJ5zZa

— JHERI CURL DRAKE (@plantofcolor) March 26, 2018 Πρώτα εξακρίβωσαν την ώρα και την ημέρα που έγινε το συμβάν.

#WhoBitBeyonce (cue SVU theme song)... In case you're wondering, twitter has narrowed it down to Queen Latifah, Sanaa Lathan and Sara Foster. Mystery solved.

— Fawn Conley (@fantaseeblu) March 26, 2018 Κατέληξαν ότι οι μόνες γυναίκες ηθοποιοί που ήταν παρούσες ήταν η Queen Latifah, Sanaa Lathan και Sara Foster.

A post shared by Sara Foster (@sarafoster) on Mar 26, 2018 at 11:47am PDT

H Sara Foster απάντησε στο instagram λέγοντας ότι είναι «Κολακευμένη που ο κόσμος νομίζει ότι μπορώ να πλησιάσω τόσο πολύ την Beyonce».

Y’all are funny. Under no circumstances did I bite Beyonce and if I did it would’ve been a love bite

Keywords
Τυχαία Θέματα