Πέτσας: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος» πέραν των κλειστών δομών στα νησιά

Δεν υπάρχει άλλη οδός, πέραν του κυβερνητικού σχεδίου για κλειστές δομές, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τη στιγμή Λέσβος και Χίος μετατρέπονται σε πεδία μαχών μεταξύ κατοίκων που αντιδρούν και δυνάμεων των ΜΑΤ.

«Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για τις κλειστές δομές στα πέντε νησιά» είπε ο κ. Πέτσας, συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί να διαιωνίζεται ο διάλογος. Πρέπει άμεσα να κλείσουν οι υφιστάμενες δομές για να φτιαχτούν οι

νέες, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ακόμη πως:

Οι κλειστές δομές θα είναι μακριά από τον αστικό ιστό, θα παρέχουν πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας (αποσυμφορίζοντας έτσι τα νοσοκομεία στα νησιά), θα προσληφθεί προσωπικό με βάση την εντοπιότητα, ενώ θα συμβάλουν και στην αποτροπή νέων αφίξεων από τα τουρκικά παράλια, σε όσους δεν δικαιούνται άσυλο.

«Το σχέδιο είναι προς όφελος της χώρας και των τοπικών κοινωνιών» είπε ο κ. Πέτσας, σημειώνοντας ακόμη πως υπάρχουν και λόγοι υγείας που επιβάλουν την δημιουργία κλειστών δομών. «Οι κλειστές δομές θα γίνουν και οι άναρχες δομές θα κλείσουν» τόνισε.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Ιταλία: «Ο κορονοϊός εξαπλώθηκε και μέσα σε νοσοκομείο που δεν τήρησε το πρωτόκολλο» λέει ο Κόντε Εξαπλώνεται ο κορονοϊός στην Ιταλία με κρούσματα και σε Φλωρεντία, Σικελία ΑΣΟΕΕ: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον αστυνομικό που τράβηξε όπλο
Keywords
Τυχαία Θέματα