Πετρούπολη: «Εκτροχιασμός» ανηλίκων σε σχολείο με μαχαίρια και σιδηρογροθιές - 3 τραυματίες

φωτογραφία αρχείου

Περιστατικό άγριας βίας μεταξύ ανηλίκων διαδραματίστηκε στην Πετρούπολη. Εξωσχολικοί ανήλικοι εισέβαλαν σε λύκειο της περιοχής κρατώντας μαχαίρια και σιδηρογροθιές και επιτέθηκαν σε δύο 17χρονους. Το αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί ένας ανήλικος, ο οποίος και διακομίστηκε σε νοσοκομείο με εξάρθρωση ώμου.

Όλα ξεκίνησαν σε νυχτερινό μαγαζί της Πετρούπολης, όπου οι δύο παρέες ήρθαν σε αντιπαράθεση. Την επομένη, μερίδα ανηλίκων επισκέφτηκαν το σχολείο όπου φοιτούσαν τα παιδιά της άλλης παρέας, για να συνεχίσουν τον καβγά.

Κατά τη διάρκεια διαλείμματος, εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου και εξύβρισαν δύο 17χρονους. Όταν ήχησε το κουδούνι του σχολάσματος, οι δράστες βρίσκονταν και πάλι στο σημείο, αυτή τη φορά υπό τη συνοδεία 15-20 ακόμα ατόμων. Ακολούθησαν σκηνές βίας έξω από το σχολείο και στα πέριξ.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για μαχαίρια και σιδηρογροθιές, τις οποίες οι δράστες κουβαλούσαν μαζί τους. 

Related...Λ.Συγγρού: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός να τρέχει με 206 χλμ/ώραΛέσβος: Ναυάγιο με νεκρούς μετανάστες, ανάμεσα τους 2 παιδιά - Ενας αγνοούμενοςΔολοφονία Λυγγερίδη: Παραπέμπεται σε δίκη η διοίκηση του Ολυμπιακού - Ανακοίνωση Β. Μαρινάκη
Keywords