Πέθανε ο Τζον Γουέσλι από τον «Πρίγκιπα του Μπελ-Αιρ»

Ο Τζον Γουέσλι, ηθοποιός που υποδύθυκε τον Δρ. Χούβερ στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά από τη δεκαετία του ’90 «Ο Πρίγκιπας του Μπελ-Αιρ» («The Fresh Prince of Bel-Air»), πέθανε την Δευτέρα σε ηλικία 72 ετών.

Η οικογένεια του Γουέσλι δήλωσε στο Variety ότι ο ηθοποιός πέθανε μετά από μεγάλη μάχη με πολλαπλό μυέλωμα. Σε ανακοίνωσή του, ο μάνατζερ του ηθοποιού Τζέρι Πας είπε: «Ο Τζον Γουέσλι ήταν ένα δώρο για τον κόσμο, η ευγένεια

και η χάρη του αποτυπώνονται στη δουλειά του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Είμαι συντετριμμένος που έχασα έναν καλό φίλο σήμερα».

Γεννήθηκε στην Λουιζιάνα το 1947 και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Ντιέγκο καθώς και το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, από όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές. Ο πρώτος του μεγάλος ρόλος ήταν στο σίκουελ της ταινίας «Missing in Action» («The Beginning») το 1985, όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Τσακ Νόρις. Αλλοι διάσημοι ρόλοι του ήταν αυτοί στην τηλεοπτική σειρά «Dirty Dancing», στην σειρά «Frasier and Melrose Place», καθώς και οι πολλές του εμφανίσεις στην θεατρική σκηνή. Το 2018, συμμετείχε στην σειρά NCIS και το δράμα Holly Day.

Ο Γουέσλι ήταν παντρεμένος, είχε παιδιά, επτά εγγόνια, εννέα αδέρφια και τη μητέρα του που βρίσκεται εν ζωή, την Χέιζελ Μπάσκιν.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην βρετανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Δέκα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που θα κρατήσουμε για πάντα στην καρδιά μας «Downton Abbey»: Η ταινία (επιτέλους) στις αίθουσες
Keywords
Τυχαία Θέματα