Όσο έπρεπε για να φύγει το άγχος, 3-1 ο ΠΑΟΚ την Κέρκυρα

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο νέο πρωτάθλημα, χωρίς κόσμο λόγω της τιμωρίας των 7 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών (στα κάγκελά υπήρχαν μόνο πανό και ένα σκίτσο αφιερωμένα στον Χρήστο Μπακόλα που μία εβδομάδα πριν είχε χάσει την ζωή του στη Λιβαδειά), έδωσε ο ΠΑΟΚ. Κέρδισε με 3-1, εύκολα, την Κέρκυρα, πηγαίνοντας με σχετική ηρεμία στη διακοπή μετά το εφιαλτικό βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Έστερσουντ.

Η
ομάδα του Ραζβάν Λουτσεσκου στηρίχθηκε πολύ στην ποιότητα του Λέο Μάτος και στη διάθεση του Πέλκα και του Κάτσε και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες (κυρίως με σέντρες στη ροή του αγώνα ή από στημένες φάσεις).

Τρεις από αυτές τις μετουσίωσε σε γκολ, ενδιάμεσα ανησύχησε για λίγο από το πέναλτι του Νούνες. Ντεμπούτο του Ελ Καντουρί δεν υπήρξε, αγωνίστηκε όμως ο Λεβέκ μετά από ένα μήνα (το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ) και είχε και δοκάρι.

Από αύριο, όπως έχει σημειώσει ο Λουτσέσκου, αρχίζει ουσιαστικά μίνι προετοιμασία για να δουλευτούν αδυναμίες που ο ΠΑΟΚ δεν κάλυψε στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Είχε διάθεση η Κέρκυρα αλλά εμφάνισε αρκετές αδυναμίες και ο Αλέκος Βοσνιάδης σίγουρα έχει αρκετή δουλειά.

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδα)

Βοηθοί: Γιαννης Σίπκας (Πέλλα) / Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμα)

4ος: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λεβέκ (65’ Πούγγουρας), Κάτσε, Σάχοβ, Πέλκας, Λημνιός (55’ Μακ), Κάμπος, Πρίγιοβιτς (79’ Κουλούρης)

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γκόμες, Κόντος (62’ Μπάουμαν), Ντιόγκο, Σιόντης, Νούνες (53’ Επστάιν), Ντουάλα, Ζορμπάς (76’ Μεληκιώτης)

Γκολ: 42’ Πρίγιοβιτς, 54’ Πέλκας, 59’ Μακ / 45’+1’ Νούνες (πεν.)

Κάρτες: 45’+1’ Σάχοβ, 90’+3’ Κάτσε-90’+3’ Μπάουμαν
Keywords
Τυχαία Θέματα