Ολλανδία: Οι Αρχές δεν είναι σίγουρες πως το κίνητρο της επίθεσης έχει σχέση με την τρομοκρατία

H ολλανδική αστυνομία δήλωσε την Κυριακή πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ένας άνδρας ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι εναντίον τριών ανθρώπων στη Χάγη είχε τρομοκρατικό κίνητρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ Ολλανδία: 13 και 15 ετών τα θύματα της επίθεσης με μαχαίρι στη Χάγη Oλλανδία: Σύλληψη άνδρα που είναι ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι στη Χάγη

Τρεις έφηβοι τραυματίστηκαν

στο επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο. Η αστυνομία δήλωσε πως ο ύποπτος, ένας 35χρονος ο οποίος συνελήφθη σε ξενώνα αστέγων χθες, Σάββατο, έχει ανακριθεί.

«Αρχικά δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι μπορεί να υπήρξε τρομοκρατικό κίνητρο», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η αστυνομία της Χάγης. «Επομένως, το κίνητρο εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο έρευνας», προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ 13ο Συνέδριο ΝΔ: Καταδίκη της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ, κοινωνικό μέρισμα και «κατανομή» των διαδηλώσεων ΕΕ: Aνέλαβαν καθήκοντα η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Σαρλ Μισέλ Η Γερμανία κλείνει όλους τους πυρηνικούς σταθμούς και αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα
Keywords
Τυχαία Θέματα