Ο Ρόμπι Γουίλιαμς με 47 εκ. ευρώ αγόρασε ένα από τα λαμπρότερα ακίνητα του πλανήτη

Εξωτερική άποψη του νέου αποκτήματος του Ρόμπι Γουίλιαμς

Αφ′ ότου ακολούθησε διαφορετικούς δρόμους με τα μέλη του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος Take That, ο Ρόμπι Ουίλλιαμς έγινε ένας από τους βρετανούς τραγουδιστές-τραγουδοποιούς με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, πουλώντας πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.  

Στα πρότυπα πολλών διασημοτήτων, ο ίδιος και η αμερικανίδα ηθοποιός σύζυγός του, Αϊντα Φιλντ, επενδύουν την, περίπου 300 εκατομμυρίων δολαρίων, περιουσία τους σε μερικά από τα πιο λαμπερά ακίνητα στον πλανήτη.

Αεροφωτογραφία του The Faring Estate

Το

Faring Estate, η πιο πρόσφατη αγορά τους, ήταν το πρώην σπίτι της Φάνι Μπράις, της κωμικής ηθοποιού (1891 - 1951) που αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργία της ταινίας Funny Girl με την Μπάρμπαρα Στράιζαντ. 

Η κύρια είσοδος του The Faring Estate

Εχοντας καταγραφεί κάποτε ως περιουσία ύψους ως και 70 εκατομμυρίων δολαρίων, το Faring Estate αγοράστηκε από την οικογένεια Γουίλιαμς έναντι 49,5 εκατομμυρίων δολαρίων (47.198.000 ευρώ) 

Μια από τις πισίνες του κτήματος

(Για την ιστορία το μιούζικαλ παραγωγής 1968, σε σκηνοθεσία Γουίλιαμ Γουάιλερ αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου μιούζικαλ της Ίζομπελ Λέναρντ που ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ πρωταγωνίστρια την Μπάρμπρα Στράιζαντ).

Το γήπεδο τένις

Η κύρια κατοικία, με έναν προσαρτημένο και δύο ξεχωριστούς ξενώνες, βρίσκεται πίσω από την είσοδο με την διπλή πύλη.

Από τους χώρους υποδοχής του The Faring Estate

Υπάρχει ένας κυκλικός χώρος για πάργκιγκ αυτοκινήτων και ένας δεύτερος κλειστός χώρος με γκαράζ, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει 15 ή περισσότερα αυτοκίνητα. Η διώροφη κατοικία διαθέτει ένα εντυπωσιακό φουαγιέ με φωτεινή επένδυση με σπειροειδή σκάλα και ξύλινο πάτωμα. 

Ενα από τα λίβινγκ ρουμ του The Faring Estate

Τον επισκέπτη υποδέχεται ένα μεγάλο και χαρούμενο κεντρικό σαλόνι με το φως του ήλιου να ξεχύνεται από τα μεγάλα παράθυρα. Η μεγάλη τραπεζαρία, στην οποία δεσπόζει μια γραφική ταπετσαρία ενός ειδυλλιακού τοπίου, μπορεί να φιλοξενήσει ως 12 άτομα.

Η μεγάλη τραπεζαρία

Το συγκρότημα που εκτείνεται σε 18.925 τετραγωνικά πόδια (17.581 τετραγωνικά μέτρα), διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια και έντεκα μπάνια.

Η κεντρική κουζίνα

Η πολυτελής κύρια σουίτα στο κεντρικό σπίτι διαθέτει τζάκι στο καθιστικό και αυτό που ονειρεύεται κάθε ζευγάρι: κομψά ξεχωριστά μπάνια, το δικό του με ανδρική ατμόσφαιρα και το δικό της πολύ πιο θηλυκό με πριβέ κομμωτήριο. Επιπλέον, υπάρχει κουζίνα με γωνιά πρωινού, γραφείο με βιβλία με θέα στον κήπο και άνετο οικογενειακό δωμάτιο με τζάκι.

Μια από τις οκτώ κρεβατοκάμαρες του The Faring Estate

Εκτός από ευρύχωρους κήπους με γκαζόν για άτακτα παιδιά, όλοι όσοι βρεθούν εκεί μπορούν να απολαύσουν την πισίνα και το γυμναστήριο, καθώς και ένα συναρπαστικό παιχνίδι τένις. Για εκείνους που επιθυμούν να καλλιεργούν  βιολογικά προϊόντα, υπάρχει κήπος με λαχανικά και λουλούδια, τόσο όμορφος όσο και λειτουργικός. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη λίμνη με μικροσκοπικά σιντριβάνια κατά μήκος της όπου μπορεί κανείς να καθίσει σε ένα παγκάκι και να απολαύσει ήσυχες στιγμές περισυλλογής.

Video Credit:  Sean Evans, @evvo1991 https://www.backtothemovies.com/

Photo credit:  Courtesy of Douglas Elliman

PHGH: toptenrealestatedeals.com

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Οι δέκα ακριβότερες αγοραπωλησίες ακινήτων διασημοτήτων το 2021Προς πώληση έναντι 34,6 ευρώ ο τροπικός παράδεισος του Μπρους Γουίλις στην ΚαραϊβικήΑύξηση σε τιμές και ενοίκια επαγγελματικών ακινήτων το πρώτο εξάμηνο του 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα