Ο πρώην τραγουδιστής των «Black Eyed Peas» κατηγορεί την Qantas για ρατσιστική επίθεση

Ο καλλιτέχνης will.i.am, το πρώην μέλος του γνωστού συγκροτήματος «The Black Eyed Peas» καταγγέλλει δημόσια πως έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της Qantas από το Μπρίσμπεϊν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

O φρόντμαν της μπάντας ανέφερε σε tweet του πως μια υπάλληλος της εταιρείας τον διέταξε να βγει έξω, επειδή εκείνος δεν άκουσε από τα μεγάφωνα προειδοποίηση που του ζητούσε να αφήσει

έξω το λαπ τοπ του.

I’m currently on a flight from Brisbane to Sydney.

I’m sorry to say me and my group have experienced they worse service due to a overly aggressive flight attendant...

I don’t want to believe she racist.
But she has clearly aimed all her frustrations only at the people of colour

— will.i.am (@iamwill) November 16, 2019

Η Qantas αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση. «Οι αεροσυνοδοί δεν κατάλαβαν πως ο will.i.am φορούσε ακουστικά και δεν άκουγε και έτσι νόμισαν πως τους αγνοούσε», είπε μόνο ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

«Θα ζητήσουμε συγνώμη από τον άνθρωπο και θα του ευχηθούμε καλό υπόλοιπο περιοδείας», συμπλήρωσε.

Στο λογαριασμό του στο twitter, που μετρά 12,8 εκατομμύρια followers, ο τραγουδιστής ωστόσο φέρεται να έγραψε: «Λυπάμαι πολύ που οι συνάδελφοί μου κι εγώ ζήσαμε μια τόσο άσχημη εμπειρία εξαιτίας της αγένειας του προσωπικού», ενώ πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πιστεύω πως η αεροσυνοδός ήταν απλά ρατσίστρια. Αλλά όπως είδαμε έβγαλε όλη της την επιθετικότητα μόνο σε μαύρους ανθρώπους».

Αφότου το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Σίδνεϊ, τον will.i.am περίμεναν πέντε αστυνομικοί. «Μόλις φτάσαμε στον προορισμό μας, με υποδέχτηκαν πέντε αστυνομικοί. Για ποιον ακριβώς λόγο;», έγραψε επίσης στο twitter.

I was intimidated by 5 police officers when I landed...for what?

Keywords
Τυχαία Θέματα