Ο πρίγκιπας Harry μοιράζεται τον θυμό του για εκείνους τους παπαράτσι που φωτογράφιζαν τη μητέρα του ενώ πέθαινε

Στις 31 Αυγούστου σηματοδοτούνται 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana. Με αφορμή την επέτειο θανάτου της, το BBC θα προβάλει το ντοκιμαντέρ «Diana, 7 days» στο οποίο μιλούν κοντινά της πρόσωπα, που επηρεάστηκαν από τον θάνατό της. Ανάμεσά τους, φυσικά, και τα δύο της παιδιά, ο Harry και ο William.

Ένα μικρό απόσπασμα από όσα λέει ο Harry, δημοσίευσε το BBC στο Twitter.

lang="en" dir="ltr">Prince Harry criticises paparazzi for taking pictures of Princess Diana while she was dying in Paris, 20 years agohttps://t.co/jbADULnL3Z pic.twitter.com/a2Xj4G3pWc

BBC News (UK) (@BBCNews) August 23, 2017

«Θεωρώ ότι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα με το οποίο έπρεπε να συμβιβαστώ ήταν το γεγονός ότι εκείνοι οι άνθρωποι που την κυνήγησαν σε αυτό το τούνελ, ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που έβγαζαν φωτογραφίες όταν εκείνη πέθαινε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.», είπε ο μικρότερος γιος της Diana.

Όπως τονίζει: «Είχε ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι αλλά ήταν ακόμα ζωντανή στο πίσω κάθισμα. Και εκείνοι οι άνθρωποι που προκάλεσαν το ατύχημα, αντί να βοηθήσουν, την τραβούσαν φωτογραφίες να πεθαίνει στο πίσω κάθισμα.»
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Huffington Post Greece
Harry,