Ο Αντόνιο Μπαντέρας διαγνώστηκε με κορονοϊό ανήμερα των γενεθλίων του

Ο Ισπανός ηθοποιόςΑντόνιο Μπαντέρας, ηλικίας 60 ετών, γνωστοποίησε την Δευτέρα, 10 Αυγούστου, πως διαγνώστηκε με κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα.

«Θέλω να το δημοσιοποιήσω ότι σήμερα, 10 Αυγούστου, αναγκάζομαι να γιορτάσω τα 60α γενέθλιά μου σε καραντίνα, έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό», έγραψε στα ισπανικά σε μήνυμα του στο Twitter.

«Θα ήθελα να προσθέσω πως νιώθω σχετικά καλά, λίγο παραπάνω κουρασμένος απ’ ό,τι συνήθως και είμαι πεπεισμένος πως θα αναρρώσω όσο το δυνατόν συντομότερα, ακολουθώντας τις οδηγίες

των γιατρών».

«Θα εκμεταλλευτώ αυτήν την καραντίνα για να διαβάσω, να γράψω, να ξεκουραστώ και να συνεχίσω να σχεδιάζω και να συνεχίσω να δίνω νόημα στην ζωή μου καθώς κλείνω τα 60 μου γεμάτα ενθουσιασμό. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους» συμπλήρωσε ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Quiero contaros lo siguiente... pic.twitter.com/u579iBVLM0

— Antonio Banderas (@antoniobanderas) August 10, 2020

Ο Ισπανός ηθοποιός και κωμικός Σάντι Ροντρίγκεζ, μαθαίνοντας τα νέα ευχήθηκε καλή ανάρρωση και χρόνια πολλά στον Αντονιο Μπαντέρας μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter: «Αγαπητέ Αντόνιο, να είσαι καλά, καλή τύχη και, σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν οι περιστάσεις δεν είναι οι καλύτερες για να γιορτάσουμε τίποτα, ελπίζω να έχεις τα καλύτερα δυνατά γενέθλια. Μια μεγάλη αγκαλιά, τόσο μεγάλη όσο εσύ».

Πηγή: Variety

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Ο Θίασος Σκιών κι ο Καραγκιόζης στήνουν τον μπερντέ τους στο ΚΠΙΣΝ Λίβανος: Ανείπωτη καταστροφή αρχιτεκτονικών κοσμημάτων από την έκρηξη Animasyros: Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων της χώρας γίνεται phygital
Keywords
Τυχαία Θέματα