Ο Tommy Hilfiger λέει ότι «όλοι οι σχεδιαστές θα έπρεπε να είναι περήφανοι που ντύνουν την Melania Trump»

Είναι ένα ζήτημα που έχει αρχίσει να απασχολεί ιδιαίτερα τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες είναι το ποιοι σχεδιαστές μόδας θα δεχτούν να ντύσουν με τις δημιουργίες τους την νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump.

Όλα άρχισαν με τις δηλώσεις τις Γαλλοαμερικανίδας σχεδιάστριας Sophie Theallet, η οποία δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το κάνει και ενθάρρυνε τους άλλους σχεδιαστές να πάρουν την ίδια απόφαση.

Η
ίδια έχει ντύσει την Michelle Obama και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνει το ίδιο και για την Melania, αναφερόμενη στα προκλητικά σχόλια και τη στρατηγική του συζύγου της, Donald Trump.

«Η ρητορική του ρατσισμού, του σεξισμού και της ξενοφοβίας που έχει εκφρασθεί στην καμπάνια του άνδρα της είναι ασύμβατη με τα ιδανικά σύμφωνα με τα οποία ζούμε,» έγραψε σε ένα δημόσιο γράμμα που ανέβασε στο Twitter της την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου.

@sophietheallet this is great. Thank you for taking a stance &making incredible dresses. Fashion needs to learn the two are not exclusive.

— Leila Brillson (@leilaclaire) November 17, 2016

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ένας συγκεκριμένος, διάσημος, σχεδιαστής δεν συμφωνεί καθόλου με την άποψή της.

Πρόκειται για τον Tommy Hilfiger ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Πιστεύω ότι η Melania είναι πανέμορφη και κάθε σχεδιαστής θα έπρεπε να νιώθει περήφανος που την ντύνει. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να το κάνουμε πολιτικό», είπε στο Woman's Daily.

Σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη ο σχεδιαστής είπε ότι ο κόσμος θα πρέπει να συμπεριφέρεται στη Melania όπως ακριβώς συμπεριφερόταν και στη Michelle.

«Όλοι έντυναν με χαρά τη Michelle επίσης. Νομίζω ότι δείχνουν υπέροχες. Κανείς δεν μπορεί να είναι ομορφότερος από την Ivanka ή τη Melania».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα