Ο Christian Bale πιστεύει πως όλα θα ήταν καλύτερα αν δεν είχαμε λευκούς άντρες επικεφαλής για τα πάντα

Ο Christian Bale πιστεύει πως η αμερικανική κουτλούρα θα ήταν «πολύ πιο πλούσια» αν οι άνθρωποι που είχαμε επικεφαλής σε θέσεις δύναμης δεν ήταν, στην πλειονότητά τους, λευκοί άντρες.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή Build τις προάλλες για να προωθήσει την νέα του ταινία «Hostiles», ένα δράμα που λαμβάνει χώρα

στην άγρια Δύση του 1890, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Rosamund Pike και Wes Studi. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός αξιωματικού του αμερικανικού ιππικού που διατάσσεται να συνοδεύσει έναν αρχηγό πολέμου της φυλής Cheyenne, πίσω στην οικογένειά του στην Montana.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Bale αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η ποικιλομορφία στις θέσεις εξουσίας, ειδικά στην παρούσα κατάσταση της αμερικανικής κουλτούρας.

«Η κουλτούρα μας θα είναι πολύ πιο πλούσια την μέρα που θα σταματήσουμε να λέμε ”Ε, τα πάντα διευθύνονται από λευκούς τύπους”», είπε ο ηθοποιός. «Είτε μιλάμε για το Hollywood, είτε για την Ουάσιγκτον. Στο Hollywood θα μπορέσουμε να έχουμε τόσο περισσότερες καλύτερες ταινίες και τόσο πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες να αφηγηθούμε, και η Αμερική θα γίνει σαν την Αμερική που βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος, το οποίο είναι και αυτό που την κάνει μοναδική... το ότι αναγνωρίζουμε (την αξία κάθε ατόμου) είναι αυτό που την κάνει μια τόσο υπέροχη, όμορφη χώρα».

Ο Bale, ο οποίος κατάγεται από την Αγγλία, είπε πως η Αμερική είναι μια χώρα που επιτρέπει στους πάντες να ενταχθούν σε αυτήν, ενώ πρόσθεσε πως αποφάσισε να φέρει την οικογένειά του για να εγκατασταθεί μόνιμα εκεί, ακριβώς επειδή ερωτεύτηκε αυτή τη χώρα. «Είναι ο λόγος που μετακόμισα εδώ, είναι ο λόγος που τα παιδιά μου έχουν αμερικανικά διαβατήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα