Να πόσα πληρώνονται οι μικροί πρωταγωνιστές του «Stranger Things» για κάθε επεισόδιο

Θυμάστε τι κάνατε όταν ήσασταν 13, 14, 15 ή 16 χρονών; Παλεύατε με τους έρωτες της εφηβείας; Παίζατε μπάλα κάθε απόγευμα στο προαύλιο του σχολείου; Γράφατε στίχους στην σχολική σας τσάντα;

Αυτά, μεταξύ άλλων, κάναμε οι περισσότεροι από εμάς, μόνο που οι περισσότεροι από εμάς δεν ήμασταν πρωταγωνιστές σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix.

Το πολυαγαπημένο «Stranger Things» επέστρεψε στις ζωές μας χτες, Παρασκευή 27/10, με τη δεύτερη σεζόν του και πολλοί, πάρα πολλοί άνθρωποι παγκοσμίως έχουν προγραμματίσει
ήδη πώς θα περάσουν αυτό το Σαββατοκύριακο -μπροστά από την τηλεόραση/υπολογιστή τους, παρέα με τα πιτσιρίκια της φανταστικής πόλης του Hawkins και τους δαίμονες που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Απλά, αυτά τα πιτσιρίκια, βγάζουν ήδη περισσότερα λεφτά από όσα βγάζουμε εμείς ως ενήλικες. Ο 14χρονος Finn Wolfhard, η 13χρονη Millie Bobby Brown, ο 15χρονος Gaten Matarazzo και ο 16χρονος Caleb McLaughlin, είναι ήδη αναγνωρισμένοι ηθοποιοί, διάσημοι σε όλο τον κόσμο, κάτι που σημαίνει πως ο μισθός τους κυμαίνεται σε αντίστοιχα επίπεδα.

Το The Hollywood Reporter δημοσίευσε πρόσφατα τα έσοδα που έχουν οι τέσσερις πρωταγωνιστές για τη δουλειά τους στο Stranger Things και αυτά είναι, ούτε λίγο ούτε πολύ, $30.000 ανά επεισόδιο, για τις δύο πρώτες σεζόν της σειράς.

Επίσης, όταν το Neftlix συνειδητοποίησε τη δημοτικότητα που είχε η πρώτη σεζόν της σειράς, αποφάσισε να επιβραβεύσει τα τέσσερα παιδιά με «ένα χρηματικό bonus λίγο κάτω των έξι ψηφίων», όπως αναφέρει το περιοδικό.

Βέβαια, αν συγκρίνει κανείς τα εν λόγω ποσά με εκείνα που παίρνουν οι πρωταγωνιστές του «The Big Bang Theory», οι οποίοι πληρώνονται $1 εκατομμύριο ανά επεισόδιο, θα του φανούν ψίχουλα. Παρόλα αυτά, όταν στα 13 και στα 16 σου βγάζεις σχεδόν $300.000 τη χρονιά, χωρίς τα bonus, τα δώρα και τις περαιτέρω συνεργασίες που κάνεις με οίκους μόδας και διάφορες άλλες εταιρείες, παραμένει ένα τεράστιο επίτευγμα που ελάχιστοι καταφέρνουν στη ζωή τους, γενικότερα, πόσο μάλλον σε τόσο νεαρή ηλικία.

Το THR αναφέρει πως οι τετράδα των πρωταγωνιστών έχει εξαετές συμβόλαιο, αλλά αναμένεται να επαναδιαπραγματευτούν τις συμφωνίες που έχουν κάνει μέσα στο 2018. Λογικό, αν δει κανείς τον πανικό που έχει προκαλέσει η σειρά στο κοινό.

Μάλιστα έχουν υπάρξει σκέψεις η 3η και η 4η σεζόν του Stranger Things να γυριστούν μαζί, προκειμένου να προλάβουν το αναπόφευκτο στάδιο της εφηβείας που θα περάσουν σύντομα οι τέσσερις ήρωες, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξει δραστικά την εμφάνισή τους (απλά θυμηθείτε τις ταινίες Harry Potter και το πόσο απότομα μεγάλωναν οι πρωταγωνιστές από ταινία σε ταινία). Η συγκεκριμένη ιδέα βέβαια δεν βρίσκει σύμφωνους τους συγγραφείς, τους παραγωγούς και τους δημιουργούς της σειράς, αλλά όπως είπε μια πηγή στο THR: «Αν η σειρά είναι τυχερή στα βραβεία Emmy, (η δημοτικότητά της) μπορεί μόνο να εκτοξευθεί». Πράγμα που σημαίνει πως θα αναγκαστούν να συμβιβαστούν για χάρη του κοινού.
Keywords
Τυχαία Θέματα