«Να μην αφήσουμε τους ψεύτες να προετοιμαστούν» λέει άνδρας που ισχυρίστηκε πως είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Άνδρας ο οποίος ισχυρίστηκε πως είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος- φερόμενος ως μεσάζων στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία- μίλησε στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90,1», με δική του πρωτοβουλία, υποστηρίζοντας πως «είναι μεγάλο το βάρος της αλήθειας».

Ο – κατά δήλωση του ίδιου- Βασίλης Παπαδόπουλος υποσχέθηκε αποκαλυπτικό email, τονίζοντας πως «σημασία έχω να μην αφήσουμε τους ψεύτες να προετοιμαστούν».

Ακούγοντας την λέξη «μεσάζοντας» σχολίασε: «Ούτε σταρ

είμαι, ούτε μεσάζων. Το καθεστώς μας επιτρέπει στους ανθρώπους να πουλάνε και να αγοράζουν».

Παράλληλα, ο άνδρας έκανε αναφορές στις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου στον πατέρα του, Ηλία Παπαδόπουλο, αλλά και τις σχέσεις του με τον κ. Γρυλλάκη τις οποίες και επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι ήταν μαζί. Ωστόσο έκανε και περαιτέρω αποκαλύψεις όταν θυμήθηκε την αγορά του πρώτου του αυτοκινήτου: «Το 1978 κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία Καμμένο και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο».

«Εγώ δεν επιλέχθηκα τυχαία να κάνω μια εργασία, επιλέχθηκα γιατί είμαι επιχειρηματίας και για να εξυπηρετήσω κάποιον πελάτη» είπε, ενώ, μιλώντας για την οικογένειά του, είπε ότι έχει τρία παιδιά και μια γυναίκα που λατρεύει.

Keywords
Τυχαία Θέματα