Μια Ελληνίδα στη λίστα του Forbes για τους νέους επιτυχημένους κάτω των 30


H Αλεξάνδρα Καβουλάκου είναι 28 ετών. Είναι συνδημιουργός του The Muse, του σάιτ που βοηθά τους νέους να βρουν την κατάλληλη δουλειά. Δεν προσφέρει μόνο πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που αναζητούν να προσλάβουν νέους εργαζόμενους. Δίνει και εξατομικευμένες συμβουλές, από το τι να προσέξει κανείς στη συνέντευξη, μέχρι το πως να προβάλλει τον εαυτό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι μία από τους «30 κάτω των 30» που ξεχώρισε το περιοδικό Forbes
για τον τομέα των ΜΜΕ.

92% of companies now use #socialmedia to hire. Don't get left behind: http://t.co/By2w2IIVq7 #jobhunt pic.twitter.com/k8g3evhUVF

— The Muse (@dailymuse) August 5, 2014

To The Muse συνεργάζεται και με την αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

Η Αλεξάνδρα έχει πατέρα Ελληνα και μητέρα με καταγωγή από το Βέλγιο και την Ουγγαρία. Γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον και μεγάλωσε ανάμεσα σε αυτή την πόλη, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, όπου έζησε από τα δέκα της χρόνια και μετά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλεξάνδρα Καβουλάκου, η οποία σπούδασε στο Yale, αποσπά διακρίσεις. Το Business Insider την είχε συμπεριλάβει στις 30 πιο σημαντικές γυναίκες της τεχνολογίας κάτω των 30 πέρυσι ενώ το TIME την είχε χαρακτηρίσει ως «πρωταθλήτρια» σε αυτό τον τομέα, σημειώνοντας ότι στο Muse μπορεί να μάθει κανείς όλα τα μυστικά για την ανεύρεση εργασίας και όχι μόνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα