Μέλη της ΛΑΕ πέταξαν φυλλάδια στην Ολομέλεια

«7 χρόνια-4 Μνημόνια. Το δικό μας survivor: Δουλειά την Κυριακή-Φόροι- Κομμένα: συντάξεις-μισθοί. Ανεργία. Ξενιτιά. Αρπαγή των σπιτιών μας. Ξεπούλημα της χώρας. Αυτή η συμφωνία μάς στέλνει Γερμανία! Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από εδώ!!!», έγραφε η προκήρυξη που έριξαν οι νεολαίοι της Λαϊκής Ενότητας στην Ολομέλεια την ώρα της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ.

Η ίδια προκήρυξη αναφέρει επίσης ότι «τα
νέα μέτρα προβλέπουν να χάνεται 1 μισθός και 2 συντάξεις και τα αντίμετρα της κυβέρνησης προβλέπουν δωρεάν ένα μνημόσυνο και 2 τρισάγια» - λεζάντα που συνοδεύει ένα σκίτσο με δύο ηλικιωμένους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σταμάτησε για ελάχιστα δευτερόλεπτα την ομιλία του ενώ τα μέλη της ΛΑΕ απομακρύνθηκαν από την φρουρά της Βουλής.

«Το προεδρείο δεν επιθυμεί τη δίωξη των προσαχθέντων της Λαϊκής Ενότητας», ενημέρωσε τους Δημήτρη Στρατούλη και Θανάσης Πετράκο, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, σε συνομιλία που είχε πριν από λίγο μαζί τους.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα