Με Τουέιν απαντά ο Τσακαλώτος στη ΝΔ: Οι φήμες για τον «θάνατό μου» είναι εξαιρετικά υπερβολικές

«Δεν υπάρχει ίχνος αληθείας σε όσα διακινούνται» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Εφημερίδα των Συντακτών με αιχμή το σχόλιο κύκλων της ΝΔ ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιώργος Χουλιαράκης «είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup».

Και πρόσθεσε χρησιμοποιώντας μια φράση του Μαρκ Τουέιν προσθέτει: «Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές».

ΝΔ: Ο κ. Τσακαλώτος να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά

Άμεση
ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, σε ανακοίνωση της οποίας αναφέρεται ότι «ο κ. Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά».

«Του επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, το ερώτημα για ποιο λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο δε εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, επέλεξε να απαντήσει και με tweet στον υπουργό Οικονομικών. «Αφού αρέσει στον κ.Τσακαλώτο ο Μάρκ Τουέιν, ας διαβάσει και αυτή τη ρήση του: "Όταν έχεις αμφιβολίες, πες την αλήθεια"», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Κικίλιας.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα