Μαδρίτη: Πάλεψαν αλλά αποκλείστηκαν στο διπλό οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς

Φωτογραφία αρχείου

Πάλεψαν, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να προκριθούν στον επόμενο γύρο του διπλού ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο αδελφός του Πέτρος στο Mutua Madrid Open

Οι αντίπαλοί τους και Νο 8 του ταμπλό Jamie Murray και Michael Venus νίκησαν με 2-1 σετ και ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση.

Οι δύο αντίπαλοι των Ελλήνων είναι πολύ πιο έμπειροι και με πολλές μάλιστα επιτυχίες στο ενεργητικό τους και κατάφεραν να επικρατήσουν με 6-2, 3-6, 10-7 σε ένα ιδιαίτερα κλειστό ματς στο Court 4 του Caja Magica για τον πρώτο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης.

Ο Βρετανός και ο Νεοζηλανδός προηγήθηκαν με 5-1 στο πρώτο σετ και τελικά το κατέκτησαν με 6-2. Ο Στέφανος και ο Πέτρος ήταν καλύτεροι στο δεύτερο σετ, δεν κινδύνευσαν με μπρέϊκ και έσπασαν το σερβίες των αντιπάλων τους στο 8ο γκέϊμ, για να προηγηθούν 5-3 και τελικά στο σερβίς του πήραν το σετ με 6-3.

Στο τάϊ μπρέϊκ οι Έλληνες προηγήθηκαν 5-3 και 6-4,αλλά στο κρίσιμο σημείο οι αντίπαλοι ήταν πιο ουσιαστικοί και πήραν αυτό που ήθελαν, κερδίζοντας τους έξι από τους επτά τελευταίους πόντους της αναμέτρησης και κατέκτησαν το σετ με 10-7 και το ματς με 2-1 σετ σε 85’  λεπτά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να ξεκινήσει τους αγώνες του, στο μονό ανδρών παίζοντας στο δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Lucas Pouille, αύριο.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΗ ΕΕ θα παρουσιάσει σχέδιο για αντικατάσταση των 2/3 του ρωσικού φυσικού αερίου εντός έτουςΜπάιντεν: Η επιλογή της άμβλωσης αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα των γυναικώνΗ UEFA απέκλεισε από παντού της ρωσικές ομάδες για την επόμενη περίοδο
Keywords