Λαγονήσι: Άγνωστος πυροβόλησε ανήλικους και τραυμάτισε 16χρονο

Φωτογραφία αρχείου

Ένα περίεργο περιστατικό με τον τραυματισμό ενός ανήλικου ερευνούν από το βράδυ της Παρασκευής τα στελέχη της Ασφάλειας.

Δέκα λεπτά μετά τις έντεκα, ένα όχημα προσέγγισε δύο δεκαεξάχρονους, την ώρα που περπατούσαν στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λαγονήσι. Οι ανήλικοι τρόμαξαν και ξεκίνησαν να τρέχουν, για να απομακρυνθούν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός σταμάτησε το όχημα, βγήκε από αυτό και άνοιξε πυρ εναντίον τους, με αποτέλεσμα μια βολίδα να προκαλέσει διαμπερές τραύμα στο πόδι του ενός δεκαεξάχρονου.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο

της Βούλας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ οι αστυνομικοί, μέσα από τις καταθέσεις των ανηλίκων και τις περιγραφές τους, προσπαθούν να διαπιστώσουν ακριβώς τί συνέβη και να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Μέχρι αυτήν την ώρα, φαίνεται πως το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία, αλλά όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά για τους ερευνητές της Ασφάλειας.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ1821: Η Αθήνα αποτινάσσει τις αλυσίδες της οθωμανικής σκλαβιάς και προσχωρεί στην ΕπανάστασηΤο Κρυφό ΣχολειόTo Θησαυροφυλάκιο της Ιστορικής μας Μνήμης
Keywords
Τυχαία Θέματα