Κρουαζιερόπλοιο βρέθηκε στη δίνη «κυκλώνα-βόμβα». Εφιαλτικές στιγμές για τους επιβάτες

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν οι 4.000 περίπου επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Norwegian Breakaway που ξεκίνησαν ένα 14ήμερο ταξίδι από τη Νέα Υόρκη με προορισμό τις Μπαχάμες προκειμένου να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά, καθώς η απόδρασή τους μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν βρέθηκαν στη δίνη του «κυκλώνα-βόμβα» Grayson.

Η περιπέτειά τους

διήρκεσε τρεις ολόκληρες μέρες με τα τεράστια κύματα να χτυπούν με μανία το κρουαζιερόπλοιο και τα νερά τους να εισβάλουν στο εσωτερικό του.

«Ήμουν με όλη μου την οικογένεια και φοβήθηκα ότι δεν θα καταφέρουμε να γυρίσουμε. Η κόρη μου κάλεσε τον αρραβωνιαστικό της που δεν ήταν στο πλοίο για να του πει αντίο», έγραψε στο Twitter η Karoline Ross.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν οι επιβάτες, το πλοίο είχε πάρει κλίση και τα νερά που εισέβαλαν στο πλοίο έτρεχαν ακόμα και από τους τοίχους. Η νευρικότητα ήταν διάχυτη και πολλού συγκεντρώνονταν στο κεντρικό λόμπι λόγω των κυμάτων που ξεπερνούσαν τα κατώτερα καταστρώματα.

Κάποιοι από τους επιβάτες μάλιστα δήλωσαν ότι το αίσθημα κινδύνου αύξανε το γεγονός ότι οι αρμόδιοι δεν παρείχαν επαρκή πληροφόρηση στους ταξιδιώτες.

Τελικά, το κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε με ασφάλεια στη Νέα Υόρκη, πολλοί όμως θα θυμούνται με τρόμο την εμπειρία τους σε αυτό.

(Με πληροφορίες από Daily Mail)

Keywords
Τυχαία Θέματα