Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας έκανε εκλογές για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή συκοφαντιών

Σκληρή επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα και το Μαξίμου ότι αποφάσισαν και έφεραν τις εκλογές
«σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τους δανειστές και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» , για να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και όσους θα λειτουργούσαν ως ανάχωμα στο μνημόνιο.

«Αυτές οι εκλογές γίνονται με αιφνιδιαστικό τρόπο και με επιτάχυνση η οποία δεν έχει προηγούμενο, με σκοπό να εκκαθαριστούν από τη Βουλή όσοι, πιστοί με το πρόγραμμα με το οποίο εξελέγησαν, αρνήθηκαν να συναινέσουν στο πιο εκτρωματικό μνημόνιο και να υποταχθούν στα κελεύσματα των δανειστών» ανέφερε.

Επίσης ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που οι δανειστές επιχαίρουν για εκλογική διαδικασία. «Ο κ. Τσίπρας και ένα κυβερνητικό επιτελείο που τον πλαισίωσε αποφάσισαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις προγραμματικές του θέσεις και από την έννοια της συλλογικότητας» είπε και συμπλήρωσε: «Κάποιοι ανέλαβαν όχι μόνο να φέρουν το τρίτο τερατώδες μνημόνιο, αλλά και να εξουδετερώσουν, να εκκαθαρίσουν όσους θα αποτελούσαν ανάχωμα σε αυτό» .

Εν συνεχεία δήλωσε πως το το έντιμο και το πολιτικά πρέπον για τον Αλέξη Τσίπρα ήταν να ζητήσει εκλογές πριν την ψήφιση του μνημονίου, αυτής της «εκτρωματικής συνθήκης».

Σχετικά με τη Λαϊκή Ενότητα, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη, συμπορεύεται και στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

Δεν έλλειψαν και τα «καρφιά» προς τη Σία Κοσιώνη: «Μην με διακόψετε στην Γερμανία, σας παρακαλώ, γιατί μετά θα πω για το ΣΚΑΪ, αυτά που πρέπει να ειπωθούν».

«Σας παρακαλώ, το εκλαμβάνω ως χιούμορ αυτό» τη διέκοψε η κ. Κοσιώνη. «Καθόλου», απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Επεισοδιακό ήταν και το τέλος της συνέντευξης με την κ. Κωνσταντοπούλου να εύχεται στη δημοσιογράφο «καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα