Κίνα: Βρέθηκε το πτώμα καθηγητή που αγνοούνταν για 16 χρόνια θαμμένο κάτω από το σχολείο που εργαζόταν

Λύθηκε το μυστήριο με τον δάσκαλο από την Κίνα που αγνοούνταν για 16 ολόκληρα χρόνια καθώς το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε την Πέμπτη, θαμμένο κάτω από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν.

Ο δολοφόνος φέρεται να είναι ένας από τους εργάτες που εργάστηκαν στην οικοδόμηση του χώρου το 2003. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Du Shaoping ομολόγησε πως τον σκότωσε και το έθαψε στο χώρο του σχολείου. Άλλοι έξι άνδρες συνελήφθησαν μαζί του καθώς οι αρχές θεωρούν ότι ήταν συνεργάτες του.

Πλάνα

από το σημείο του εγκλήματος δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν την αστυνομία να ερευνούν την περιοχή.

Ο γιος του καθηγητή, μιλώντας στο τοπικό κανάλι, Hongxing News, φανέρωσε πως ο πατέρας του είχε υπό την επίβλεψη του την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων στο οποίο εργαζόταν και ο δράστης, Du Shaoping.

Κάποια στιγμή, το θύμα κατάλαβε ότι ο Du Shaoping είχε καταχραστεί χρήματα και δεν αγόραζε τα κατάλληλα οικοδομικά υλικά με αποτέλεσμα να υποβάλλει καταγγελία εναντίον του. Μετά από αυτό, εξαφανίστηκε και το σώμα του βρέθηκε μετά από 16 χρόνια.

Πηγή: BBC

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Ντάλας: Τρίτη δολοφονία τρανσέξουαλ σε έναν χρόνο Πως εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Δημήτρη Γραικού - Φέρεται να ομολόγησε ο δράστης Συνελήφθη ο «φτερωτός Μαραντόνα», ο δεύτερος δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου
Keywords
Τυχαία Θέματα