Καναδάς: Αλυσίδα κινηματογράφων ενοικιάζει αίθουσες σε παρέες έως 20 ατόμων

Ακολουθώντας τον δρόμο που άνοιξαν οι κινηματογραφικές αλυσίδες AMC, Cinemark και Alamo Drafthouse, η Cineplex, η μεγαλύτερη αλυσίδα στον Καναδά ενοικιάζει εν μέσω πανδημίας τις αίθουσες της σε συντροφιές έως 20 ατόμων (οικογένεια και φίλους).

Η τιμή ενοικίασης κάθε αίθουσας για τις Private Movie Nights, όπως τις ονομάζει, ξεκινά από 95 δολάρια, οι παρέες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία πληθώρα ταινιών, κλασικών ή κανούργιων (συνολικά 1.000 τίτλους) και η αλυσίδα

διαβεβαιώνει τους θεατές ότι προσφέρει σε προσιτή τιμή μία ασφαλή κινηματογραφική εμπειρία, τηρώντας πλήρως τους υγειονομικούς κανόνες.

Οι ιδιωτικές προβολές είναι ένας (ύστατος) τρόπος εισροής εσόδων, ενώ οι αίθουσες συνεχίζουν να βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, με τους κινηματογράφους σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική να λειτουργούν σε ποσοστό 50% -αλλά όχι στις πρωτεύουσες και τις μεγάλες πόλεις- και τα στούντιο να αναβάλλουν την προγραμματισμένη έξοδο των μεγάλων παραγωγών για το 2021.

Η Cineplex μετράει μέχρι στιγμής απώλειες της τάξης των 92 εκατ. δολαρίων, ενώ πριν από έναν χρόνο κατέγραφε κέρδη 13,4 εκατ.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Κάιλι Μινόγκ, Σερ και Ρόμπι Γουίλιαμς σε ένα τραγούδι για τα παιδιά που έχουν ανάγκη «Avatar 2»: Η Κέιτ Γουίνσλετ κατέρριψε το υποβρύχιο ρεκόρ του Τομ Κρουζ «The Crown»: Ο βιογράφος της Μάργκαρετ Θάτσερ, οι ανακρίβειες της σειράς και η Τζίλιαν Άντερσον
Keywords
Τυχαία Θέματα
Καναδάς, Αλυσίδα,kanadas, alysida