Ιταλία: Η τρομερή σύμπτωση με Κρεμονέζε και Αργεντινή που «δείχνει» πρωταθλήτρια τη Νάπολι

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα κάνει τον «γύρο του θριάμβου», στο στάδιο San Paolo, μετά το ισόπαλο 1-1 με την Φιορεντίνα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Νάπολι, στις 10 Μαΐου 1987. Σκόρερ του αγώνα οι Αντρέα Καρνεβάλε και Ρομπέρτο Μπάτζιο, στο 29ο και 39ο λεπτό αντίστοιχα.

Η Κρεμονέζε νίκησε μέσα στο «Στάντιο Ολίμπικο» την Ρόμα με σκορ 1-2, παίρνοντας το 1 από τα 4 εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η

ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος Ιταλίας και κινδυνεύει με υποβιβασμό, όμως αν καταφέρει να κερδίσει το Κύπελλο θα παίξει στο Europa League, ακόμα και αν βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Όμως κάτι άλλο «τρελό» συμβαίνει, όσον αφορά την μεγάλη πρόκριση αυτή της Κρεμονέζε.

Η τελευταία φορά που η ομάδα βρέθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας ήταν το μακρινό 1987, πριν από 36 χρόνια. Εκείνη την χρονιά, στην οποία η Κρεμονέζε βρισκόταν στα ημιτελικά, η Αργεντινή είχε καταφέρει να κερδίσει το Μουντιάλ του 1986 με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και η Νάπολι με οδηγό τον ίδιο άνθρωπο, είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Are you ready for your mind to be blown?

The last time Cremonese was in the Coppa Italia semi-finals was the 1986/87 season

That previous summer Argentina won the World Cup

…and Napoli won the Scudetto

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιταλία, Κρεμονέζε, Αργεντινή, Νάπολι,italia, kremoneze, argentini, napoli