Ιταλία: Αντρας 101 ετών βγήκε νικητής από τη μάχη με τον κοροναϊό

Ένας άνδρας 101 ετών γιατρέυτηκε πλήρως από τον κορονοϊό κι επέστρεψε σπίτι του, όπως δήλωσε και η Γκλόρια Λίζι, αντιδήμαρχος της ιταλικής πόλης Ρίμινι.

Ο υπερήλικας εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά την ένδιεξη του τεστ κι έφυγε υγιέστατος από το νοσοκομείο την Πέμπτη (26/03).

Ο Λίζι δήλωσε ότι η «πραγματικά εξαιρετική ανάκαμψη του έδωσε ελπίδα για το μέλλον». Έφυγε από το νοσοκομείο με την οικογένειά του και «μας δίδαξε ότι για κανέναν το μέλλον του δεν είναι ξεγραμμένο», συμπλήρωσε η αντιδήμαρχος.

Ο άνρας - που διατήρησε την ανωνυμία του - γεννήθηκε το 1919, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης, η οποία εκτιμάται ότι έχει σκοτώσει 30 με 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Το Ρίμινι είχε καταγράψει 1,189 περιπτώσεις κοροναϊού από την Πέμπτη, σύμφωνα με το ιταλικό τμήμα πολιτικής προστασίας.

Οι αρχές σε 197 χώρες και εδάφη έχουν αναφέρει περισσότερα από 549.000 νέα κρούσματα κοροναϊού παγκοσμίως.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένα ζευγάρι από τη Νότια Κορέα, 96 και 100 ετων αντίστοιχα, ανάρρωσαν πλήρως από τον κορονοϊό.

Πηγή: CNN

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ: Κίνα: Ανοίγουν ξανά 200 κινηματογράφοι στη Σανγκάη που είχαν κλείσει λόγω κορονοϊού Πρώτη χώρα σε κρούσματα κορονοϊού οι ΗΠΑ – Ξεπέρασαν και την Κίνα Εξιτήριο στην πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που γέννησε ενώ νοσηλευόταν για κορονοϊό
Keywords
Τυχαία Θέματα