ΗΠΑ: Έστειλε στον υπουργό Οικονομικών κοπριά για να τον...«συγχαρεί» για τον νέο φορολογικό νόμο

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται πως είναι αυτός που έστειλε ένα πακέτο που περιείχε κοπριά αλόγου σε συσκευασία δώρου στο σπίτι του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών, Άλεξ Μνούτσιν, στο Λος Άντζελες, είπε τη Δευτέρα πως το έκανε για να διαμαρτυρηθεί για τη φορολογική μεταρρύθμιση που υπογράφτηκε από τον πρόεδρο Τραμπ και έγινε νόμος την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Ρόμπερτ Στρονγκ, 45 ετών, ψυχολόγος στο Λος Άντζελες, είπε πως άφησε το δέμα, που προοριζόταν για τον Μνούτσιν και τον Τραμπ, στον δρόμο

έξω από το σπίτι του Μνούτσιν στο Μπελ Αιρ. Το KNBC-TV ανέφερε πως ο Μνούτσιν δεν ήταν στο σπίτι του, οπότε το δέμα βρήκε ο γείτονάς του.

«Οι διαμαρτυρίες θα έπρεπε να είναι αστείες» είπε στο Reuters ο Στρονγκ. «Το βλέμμα προσπερνά τους οργισμένους ανθρώπους στους δρόμους» πρόσθεσε. Ο ίδιος εκτιμά ότι ο νέος φορολογικός νόμος θα πλήξει τους φτωχούς.

To περιστατικό διερεύνησαν η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και η αστυνομία του Λος Άντζελες, που δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν αν ήταν όντως υπεύθυνος ο Στρονγκ. Η Μυστική Υπηρεσία ανέκρινε ένα άτομο που παραδέχτηκε πως παρέδωσε το πακέτο, αλλά δεν απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα