Η βασίλισσα Ελισάβετ έγραψε ιστορία συμμετέχοντας στην πρώτη της δημόσια τηλεδιάσκεψη

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως είναι ικανή να κάνει τα πάντα για είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και αυτήν την εβδομάδα συμμετείχε στην πρώτη δημόσια βιντεοκλήση.

Η Αυτής Μεγαλειότης συνεχίζει να εργάζεται από το παλάτι του Γουίντσορ εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού και δεν έχει επιστρέψει ακόμα στα βασιλικά δημόσια καθήκοντά της λόγω των κανονισμών περί κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Ωστόσο, για πρώτη φορά στα χρονικά η βασίλισσα Ελισάβετ συμμετείχε μαζί με την κόρη της πριγκίπισσα Άννα, σε μια τηλεδιάσκεψη με μια ομάδα

φροντιστών που παρέχουν βοήθεια στο σπίτι.

To mark #CarersWeek2020, The Queen and The Princess Royal spoke to a group of carers who are supported by The @CarersTrust to find out more about the challenges they face. pic.twitter.com/ieMyPWlNeV

— The Royal Family (@RoyalFamily) June 11, 2020

«Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι ιστορίες σας» είπε και η βασίλισσα κατά την διάρκεια της κλήσης και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη με όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να μιλήσω σήμερα μαζί σας».

Εκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε στο Insider πως, αν και η βασίλισσα έχει ξανα συμμετάσχει σε ιδιωτικές βιντεοκλήσεις στο παρελθόν, αυτή ήταν η πρώτη που έγινε δημόσια.

Η τηλεδιάσκεψη έρχεται μετά τις φήμες ότι η βασίλισσα Ελισάβετ θα απομακρυνθεί από τα δημόσια καθήκοντά της κατά την επιδημία.

Μπορεί λοιπόν να έχει φτάσει τα 94 ωστόσο είναι πλήρως εξοικειωμένη με τις νέες τεχνολογίες.

Πηγή: Insider

Διαβάστε επίσης... Σκόουνς: Η συνταγή για τα βρετανικά ψωμάκια που αγαπάει η βασίλισσα Ελισάβετ Μέσα στην έπαυλη των 15 εκατ. στο Λος Άντζελες όπου μένουν ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ Η βασιλική οικογένεια δεν ευχήθηκε στον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για την δεύτερη επέτειο γάμου
Keywords
Τυχαία Θέματα