Η τάση της εβδομάδας: Η μάξι τζιν φούστα μας συνοδεύει την άνοιξη

Με τη γενικότερη τάση να ανατρέχει σε κομμάτια της δεκαετίας του ’90, η αγάπη μας τόσο για τις μάξι όσο και για τις μίντι τζιν φούστες έχει αναζωπυρωθεί, με αποτέλεσμα να τις βλέπουμε να κυριαρχούν τόσο στις πασαρέλες όσο και στις καθημερινές εμφανίσεις των αγαπημένων μας διασημοτήτων.

Ως μια φρέσκια εκδοχή που έρχεται να συναγωνιστεί τις μίνι τζιν φούστες, που τα τελευταία χρόνια έχουν τρυπώσει για τα καλά στα άδυτα της γκαρνταρόμπας μας, οι

μίντι και μάξι φούστες από το λατρεμένο διαχρονικό υλικό εστιάζουν στην άνεση, χωρίς να στερούνται κομψότητας και πρωτοτυπίας.

Η διαφορά είναι ότι στα 90′s, επικράτησε κυρίως ένα πατρόν μίντι ή και μάξι τζιν φούστας: Αυτό της ίσιας γραμμής. Κι όμως, τη φετινή σεζόν, οι επωνυμίες έχουν βάλει τα δυνατά τους, προκειμένου να αναδείξουν κάθε μοναδική σιλουέτα με λεπτομέρειες στα σχέδια και τα κοψίμτατα, που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Γιατί θέλουμε μια μίντι-μάξι τζιν φούστα όπωσδήποτε

Τόσο οι μίντι όσο και οι μάξι τζιν φούστες φοριούνται κάθε εποχή του χρόνου, προσφέροντάς μας άνεση και στυλ όλο το χρόνο. Αυτό οφείλεται αφενός στο μήκος και αφετέρου στο υλικό τους, που τους επιτρέπουν να μας κρατούν δροσερούς το καλοκαίρι και να λειτουργούν ως ένα ζεστό στρώμα προστασίας από το κρύο του χειμώνα.

Επιπλέον, μια μίντι τζιν φούστα μπορεί να φορεθεί πανεύκολα ως ένα καθημερινό κομμάτι για τα ψώνια ή το πρωινό καφεδάκι μας, ενώ με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορεί να μας συνοδέψει ακόμα και στο γραφείο.

Επιπλέον, η μεγάλη γκάμα διαφορετικών πατρόν, αποχρώσεων και στυλ βοηθά τη μίντι τζιν φούστα να απευθυνθεί σε μια ευρύτερη ομάδα γυναικών κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

Πότε την είδαμε να επιστρέφει στη μόδα

Από την Givenchy, η οποία συνδύασε την τάση της μίντι τζιν φούστας με στοιχεία εμπνευσμένα από τον στρατό, όπως οι τεράστιες τσέπες που θυμίζουν cargo παντελόνια, μέχρι την Burberry, τη Luar και τη Masha Popova, με κομμάτια που καλύπτουν ολόκληρο το πόδι μέχρι και τα ακροδάχτυλα, η τζιν φούστα κυριάρχησε στις συλλογές των επωνυμιών για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023.

Μάξι τζιν φούστα Givenchy.Mίντι τζιν φούστα Givenchy.Mάξι τζιν φούστα, Zara.Πώς θα τη συνδυάσουμε

Η μίντι τζιν φούστα μπορεί να φορεθεί με ένα σωρό τρόπους, γεγονός που την καθιστά ένα ευέλικτο κομμάτι, για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Για άνετες καθημερινές εμφανίσεις συνδυάζουμε τη φούστα μας με ένα ζευγάρι λευκά σνίκερς και ένα φαρδύ κοντομάνικο μπλουζάκι. Για ένα καθημερινό ντύσιμο με άποψη, οι ρίγες και τα διάφορα μοτίβα λειτουργούν εξίσου υπέροχα, ειδικά αν πρόκειται για ένα πουλόβερ, πάνω από ένα πουκάμισο με γιακά που θα προσδώσει στο ντύσιμό μας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Mάξι τζιν φούστα, Ferragamo.

Για ένα αριστοκρατικό λουκ γραφείου, συνδυάζουμε τη φούστα μας με μια μπλούζα με διακριτικά κουμπιά και ολοκληρώνουμε την εμφάνισή μας με ένα ζευγάρι μπότες. Σε ό,τι αφορά το πανωφόρι, καθώς η θερμοκρασία εξακολουθεί να απαιτεί ένα είδος μπουφάν, τα δερμάτινα φουσκωτά τζάκετ, μια καμπαρντίνα σε μπεζ αποχρώσεις ή ένα ασορτί τζιν σακάκι, για ένα ολοκληρωμένο τζιν σύνολο, θα μας λύσουν τα χέρια.

Πηγή: fashionunited

Πριν φύγετε...Η Στέλλα Μακάρτνεϊ έφτιαξε την πρώτη τουαλέτα με παγιέτες φυτικής προέλευσης χωρίς πλαστικόΗ 62χρονη Τίλντα Σουίντον είναι το νέο πρόσωπο της SulwhasooΗ τάση της εβδομάδας: To half-zip πουλόβερ εξελίσσεται σε σύμβολο εξουσίας του σύγχρονου άνδρα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Η τάση της εβδομάδας: Η μάξι τζιν φούστα μας συνοδεύει την άνοιξη,