Η σίγουρη λύση για να ταξιδέψετε με ασφάλεια στο Αιγαίο

Το φετινό καλοκαίρι διαφέρει από τα προηγούμενα. Η αβεβαιότητα που επικρατεί εξαιτίας της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού έχει κάνει τους περισσότερους από εμάς (αν όχι όλους) διστακτικούς σε ό,τι αφορά τα ταξίδια του καλοκαιριού.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει τρόπος να ταξιδέψουμε έτσι κι αλλιώς και φέτος στο Αιγαίο

και να απολαύσουμε τις ομορφιές της χώρας μας, με την ασφάλεια που προσφέρει η Hellenic Seaways.

Η εταιρεία ακολουθεί πλήρως τους κανόνες του ΕΟΔΥ και εφαρμόζει μια σειρά από μέτρα πρόληψης αναφορικά με τον Covid-19 και υπόσχεται να μας ταξιδέψει με ασφάλεια και υπευθυνότητα, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση για ένα άνετο και αξέχαστο ταξίδι.

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν καθημερινά προς τα νησιά του Σαρωνικού, τις καταπράσινες Σποράδες, τις πανέμορφες Κυκλάδες και το αγαπημένο Βόρειο Αιγαίο. Δεκάδες προορισμοί, πολλές επιλογές δρομολογίων, για να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Παράλληλα, τα πλοία διαθέτουν άνετα σαλόνια*, καμπίνες*, καθίσματα αεροπορικού τύπου, bars ανοιχτού* και κλειστού τύπου, εστιατόρια*, καταστήματα και όλες τις ανέσεις όπου μπορείτε να απολαύσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εν πλω!

Σε πρώτο πλάνο η υπευθυνότητα

Τα μέτρα που λαμβάνει η Hellenic Seaways για την προστασία και την ασφάλεια των επιβατών περιλαμβάνουν:

Εντατικό καθαρισμό όλων των επιφανειών των πλοίων

Συχνές απολυμάνσεις

Σύστημα αερισμού για 100% φυσικό αέρα

Τακτικό καθαρισμό των μονάδων κλιματισμού

Απολυμαντικά για τον καθαρισμό χεριών

Σημάνσεις για την τήρηση των ελάχιστων αποστάσεων

Επιπρόσθετα, όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκα προσώπου, την οποία θα πρέπει να φορούν κατά την διάρκεια του ταξιδιού στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων.

Προσφορές

Φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές της Hellenic Seaways και να ταξιδέψετε στους αγαπημένους προορισμούς σας με μεγάλες εκπτώσεις, τις οποίες θα βρείτε εδώ.

Εκπτώσεις επιστροφής, οικογενειακές, εκπτώσεις για τα μέλη Seasmiles. Γίνετε τώρα μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας Seasmiles και με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια και αποκτήστε επιπλέον μοναδικά προνόμια! Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, μπορείτε να δείτε στο www.seasmiles.com

Επιπλέον, μπορείτε να γίνετε μέλη στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles και εν πλω μέσω του Seasmiles kiosk που θα βρείτε στα πλοία της Hellenic Seaways. Για τα μέλη του προγράμματος, το kiosk σας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε γρήγορα και εύκολα για τους πόντους σας, αλλά και να εκτυπώσετε την blue κάρτα σας. Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Hellenic Seaways, τηλ.: 210-8919800 ή στο www.hsw.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα