Η Ριάνα γράφει ιστορία: Η πρώτη μαύρη τραγουδίστρια με άλμπουμ στο Billboard επί 200 εβδομάδες

Το άλμπουμ της Ριάνα με τίτλο «ANTI» έγινε το πρώτο άλμπουμ μαύρης τραγουδίστριας που παρέμεινε επί 200 συνεχείς εβδομάδες στο Billboard 200 album chart, σύμφωνα με ανακοίνωση του Chart data, στην οποία αναφέρεται και το νέο ρεκόρ της.

Το όγδοο άλμπουμ της ποπ σταρ

κυκλοφόρησε το 2016 (τον Ιανουάριο του 2020 συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του) με επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Work», «Love on the Brain» και «Needed Me» και συνεργασίες με τους Drake και SZA.

Η Ριάνα δηλώνει εδώ και καιρό ότι ετοιμάζει νέο (ρέγκε) άλμπουμ, ωστόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει ακόμη άγνωστη. Μικρή σημασία έχει. Τα άλλα πρότζεκτ της έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά προσοδοφόρα: Το fashion brand της, Fenty, με σειρές εσωρούχων και προϊόντων ομορφιάς, έλαβε το βραβείο Urban Luxe από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, στο Λονδίνο και επιπλέον, την ανακήρυξε ως την πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στη βιομηχανία της μουσικής στη λίστα Forbes.

.@rihanna's 'ANTI' has now spent 200 weeks on the Billboard 200.

It's the first album by a black female artist to reach this milestone in the chart's history.

— chart data (@chartdata) 2 Δεκεμβρίου 2019

Με πληροφορίες από hiphopdx.com

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ..... Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των «΄Οσκαρ της μόδας» Κυκλοφορεί αυτοβιογραφία της Ριάνα με 1.000 φωτογραφίες από την ζωή της Ν.Υόρκη: Η εκθαμβωτική Ριάνα πρωταγωνιστεί σε επίδειξη εσωρούχων και αφήνει τους θαυμαστές της άφωνους
Keywords
Τυχαία Θέματα