Η Μις Αγγλία κρεμάει το στέμμα της και επιστρέφει ως γιατρός για να βοηθήσει με τον κορονοϊό

Η Μπάσα Μάκερζι, Μις Αγγλία του 2019, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την ανθρωπιστική της δράση στο εξωτερικό και επιστρέφει στη Μεγάλη Βρετανία για να βοηθήσει στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Πριν λάβει μέρος στα καλλιστεία, ήταν ειδικευόμενη γιατρός στην πνευμονολογία. Τώρα, βλέποντας τις ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό, επιστρέφει για να ενταχθεί στο ιατρικό προσωπικό της χώρας της και να βοηθήσει στην πανεθνική «μάχη» κατά του κορονοϊού.

Η 24χρονη, στις αρχές Μαρτίου και ενώ βρισκόταν ήδη

στην Ινδία για ένα μήνα με την Coventry Mercia Lions Club, οργάνωση για την ανάπτυξη κοινοτήτων, σχολείων και προστασίας εγκαταλελειμένων παιδιών, έπαιρνε μηνύματα από τους συναδέλφους της στο νοσοκομείο όπου δούλευε, που της μετέφεραν πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση στη χώρα της, όπως αναφέρει το CNN.

View this post on Instagram

Plastic has no place in your periods. Go plastic free, go plastfree. @plastfreepad @missenglandnews Mua @joggy_kang_official

A post shared by Dr Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on Feb 10, 2020 at 1:31am PST

Έτσι επικοινώνησε με τη διοίκηση του Pilgrim Hospital στην ανατολική Αγγλία, εκφράζοντας την επιθυμία της να επιστρέψει για να συνδράμει στην τιτάνια προσπάθειά τους.

Όπως είπε στο CNN, το θεωρούσε λάθος να δραστηριοποιείται σε υποθέσεις των καλλιστείων, ακόμη και αν αυτές αφορούσαν ανθρωπιστικές δράσεις, ενώ χιλιάδες άνθρωποι πέθαιναν γύρω της και οι συνάδελφοί της υπέφεραν σχεδόν αβοήθητοι στα νοσοκομεία της πατρίδας.

«Όταν κάνεις όλη αυτή την ανθρωπιστική δουλειά στο εξωτερικό, εκπροσωπείς τα καλλιστεία, πρέπει να συνεχίσεις να φαίνεσαι όμορφη» λέει. «Ένιωσα πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσω το πτυχίο μου και η καλύτερη συγκυρία να βοηθήσω από τον συγκεκριμένο τομέα τη χώρα μου στους καιρούς της μεγάλης ανάγκης».

View this post on Instagram

And in the centre of everything we do is the patient. Chelsea and Westminster hospital has one of the best ratings in the country for services , with every need of a patient taken care of from having beautiful artwork everywhere , open plan architecture , and even an in-house cinema to accommodate patients beds ! The hospital is funded partially by @cwpluscharity and really is an emblem of what can be achieved for patient care given the resources and generosity of humankind X @missenglandnews

A post shared by Dr Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on Feb 6, 2020 at 4:21am PST

View this post on Instagram

Just gonna put this here

A post shared by Dr Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on Jan 29, 2020 at 8:53am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα