Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα νίκησε και τον καρκίνο

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της κέρδισε η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, αφού όπως ανακοίνωσε η ίδια κατάφερε να βγει νικήτρια στον αγώνα κατά του καρκίνου στον λάρυγγα, ενώ της είχε επανεμφανιστεί καρκίνος και στο στήθος.

Πάντως, η νικήτρια 18 γκραν σλαμ στην τεράστια καριέρα της ήταν τυχερή ως προς το γεγονός πως διέγνωσε νωρίς και τους δύο καρκίνους.

"You're making me cry again."

The 59 Grand Slam titles winner Martina Navratilova recalls friends sending songs with messages to rally her spirits following a double cancer diagnosis.

Watch the global EXCLUSIVE from 8pm TONIGHT on TalkTV.@piersmorgan | @Martina | @TalkTVpic.twitter.com/CvM0dbp5mL

— Piers Morgan Uncensored (@PiersUncensored) March 21, 2023

«Όπως μου είπαν οι γιατροί δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα», δήλωσε σχετικά η 66χρονη Αμερικανίδα -με καταγωγή από την Τσεχία- στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου του Πιρς Μόργκαν στο TalkTV.

Το 2010, η Ναβρατίλοβα είχε διαγνωσθεί με μη διηθητικό καρκίνο του μαστού και τον ξεπέρασε έξι μήνες μετά, αφού πρώτα υποβλήθηκε σε ογκεκτομή, ενώ είχε υποβληθεί και σε ακτινοβολίες για διάστημα έξι εβδομάδων.

Πηγή: ΕΡΤ NEWS

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΜπόρις Τζόνσον: Παραπλάνησε μεν την Βουλή για τα κορονοπάρτι αλλά ακουσίως"Δεν υπάρχει Παλαιστινιακός λαός": Ισραηλινός υπουργός "διαγράφει" λαό, κουλτούρα, ιστορίαΠώς εξηγούν οι οπαδοί της «Επίπεδης Γης» την εαρινή ισημερία
Keywords