Η Μαντόνα δεν πουλάει (πια)

Η περιοδεία της «Madame X tour» -όπως ο τίτλος του νέου άλμπουμ της που κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου- ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου από τη Νέα Υόρκη. Αλλά, η προπώληση κινείται σε πολύ αργούς ρυθμούς, με εισιτήρια να παραμένουν απούλητα (έναν ολόκληρο μήνα από την έναρξη της προπώλησης).

Το γεγονός δε, ότι η 60χρονη σταρ διάλεξε για το τουρ «μικρές» αίθουσες, μερικών χιλιάδων θέσεων

και όχι «αχανείς» χώρους, είναι μία παράμετρος που δεν μπορεί να αγνοηθεί, ειδικά όταν μόλις τέσσερα χρόνια πριν, οι εμφανίσεις της Μαντόνα σε χώρους όπως το Madison Square Garden (με χωρητικότητα άνω των 20.000 ατόμων) ήταν sold out.

Παρότι στην αρχή κυκλοφόρησαν φήμες ότι τα πρώτα σόου της έχουν «ξεπουλήσει», διαδραστικός «χάρτης» που εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στο σάιτ της Ticketmaster -ο οποίος δείχνει σε πραγματικό χρόνο ποιες θέσεις έχουν πουληθεί και ποιες παραμένουν διαθέσιμες- παρουσιάζει την εξής εικόνα: εκατοντάδες κενά, άρα εισιτήρια που παραμένουν απούλητα σε όλους τους σταθμούς της περιοδεία της.

Με δυσκολία πωλούνται τα εισιτήρια για τις 17 εμφανίσεις της στο BAM Howard Gilman Opera House (χωρητικότητας 2.100 θέσεων) της Νέας Υόρκης,

Ειδικότερα, παραπάνω από τις μισές θέσεις των 357 δολαρίων -αυτές που είναι ακριβώς μπροστά στη σκηνή- στο BAM Howard Gilman Opera House, για το τελευταία σόου της στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον «χάρτη» της Ticketmaster, δεν έχουν πωληθεί. Επίσης, μόνο τα μισά εισιτήρια των 257 δολαρίων έχουν «φύγει», ενώ πολλά από αυτά διατίθενται πλέον στο StubHub με έκπτωση.

Η επίσημη εκδοχή λέει η εικόνα αυτή έχει σχέση με τον επιπλέον αριθμό εμφανίσεων που προστέθηκαν στον τουρ -για παράδειγμα, στη Νέα Υόρκη θα κάνει δέκα επιπλέον από αυτές που είχαν αρχικά προγραμματιστεί.

Σύμφωνα ωστόσο, με πηγή από το περιβάλλον της, τα στοιχεία δείχνουν μία «σοκαριστική έλλειψη ενδιαφέροντος» για τη Μαντόνα.

Σημειώνεται ότι στο «Rebel Heart Tour» της, τη σεζόν 2015 - 2016, η Μαντόνα έκανε εισπράξεις 170 εκατ. παίζοντας σε χώρους της τάξης των 30.000 ατόμων.

Σε εκείνο το τουρ, η «βασίλισσα» είχε κάνει διπλό sold out στο Madison Square Garden. Και για την ιστορία: Το 2012 τα εισιτήρια για τη συναυλία της στο Yankee Stadium (η χωρητικότητα του οποίου ξεπερνά τις 54.000 θέσεις) «εξαφανίστηκαν» μέσα σε 20 λεπτά!

Απογοητευτική και η πολυδιαφημιζόμενη live εμφάνιση της στη φετινή Eurovision, ακόμη και σε πρώτο επίπεδο, εικόνας, δηλαδή σόου.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ.... Είναι οριστικό: Ακυρώνεται το Rockwave Festival 2019 «Τσέρνομπιλ»: Εκκληση του δημιουργού της σειράς προς τους τουρίστες να σεβαστούν το σημείο της τραγωδίας ΕΛΣ: Ξεκινά η προπώληση για τη δημοφιλή «Τραβιάτα» του Βέρντι στο Ηρώδειο
Keywords
Τυχαία Θέματα