Η ελληνική εταιρεία LABBOK ήρθε για να αναβαθμίσει το βιολογικό καλλυντικό και να το αναδείξει στη περίοπτη θέση που του αξίζει!

‘’Δημιουργήσαμε μια εταιρεία, τη LABBOK, με όραμα να μπορεί να βρει ο σύγχρονος άνθρωπος ό,τι ζητάει για την περιποίηση του, χωρίς εκπτώσεις στη ποιότητα, στο lifestyle που αντιπροσωπεύει, αλλά ούτε και στην εμφάνιση των προϊόντων. Αυτό για εμάς σημαίνει

premium καλλυντικά.΄΄

Oι ιδρυτές της, δύο γενιές φαρμακοποιών και χημικών, δημιούργησαν προϊόντα που ξεχωρίζουν ήδη στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά. Η LABBOK είναι ξεχωριστή, γιατί τα προϊόντα της εκτός από 100% φυσικά, έχουν από τα υψηλότερα ποσοστά πιστοποιημένων βιολογικών συστατικών στην διεθνή αγορά. Ακολουθεί την zero waste φιλοσοφία και εφαρμόζει συνεχώς τις τελευταίες τάσεις στα βιολογικά προϊόντα της, όπως τα πρεβιοτικά, τα φίλτρα προστασίας από την ρύπανση και τα συστατικά κατά των δυσχρωμιών, πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά πάντα με βιολογικό τρόπο.

Όπως αναφέρουν και οι ιδρυτές της:’’ Ομορφιά δεν είναι μόνο ό,τι φαίνεται. Το δέρμα μας είναι το πρώτο που παρατηρεί κανείς, έτσι θα πρέπει να είναι πραγματικά φροντισμένο και υγιές από μέσα προς τα έξω. Αυτό πλέον μπορούμε να το πετύχουμε πολύ αποτελεσματικά, συνδυάζοντας την επιστήμη, την τεχνολογία και τη δύναμη της φύσης.΄΄

Όλα τα συστατικά είναι βιολογικά πιστοποιημένα από την COSMOS και κλινικά αποδεδειγμένα για τα αποτελέσματα τους (πχ. ιπποφαές, γαϊδουράγκαθο, αγριοτριανταφυλλιά, ρόδι, βάλσαμο). Τα έλαια είναι ψυχρής έκθλιψης. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται για τις μη λιπαρές υφές και το βελούδινο δέρμα που αφήνουν. Δεν χρησιμοποιούνται σιλικόνες, χημικά συντηρητικά, parabens και συνθετικά αρώματα. Όλα τα προϊόντα έχουν μια φυσική μυρωδιά που προέρχεται από τα ίδια τα συστατικά.

Η LABBOK έχει διακριθεί στο διεθνή διαγωνισμό Pure Beauty Αwards London 2019 στην κατηγορία «Καλύτερα Φυσικά Συστατικά» και στην κατηγορία «Καλύτερη Συσκευασία» για το μοναδικό ξύλινο design της. Είναι, επίσης, η μοναδική ελληνική εταιρεία καλλυντικών που έχει πάρει πιστοποίηση Cruelty- free από τη LEAPING BUNNY INTERNATIONAL.

‘’Σκοπός μας είναι να μείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας μέσα και έξω από τη συσκευασία, με καινοτόμα προϊόντα που χτίζουν ένα υγιές δέρμα και σέβονται έμπρακτα το περιβάλλον. ’’

Zero waste: Οι συσκευασίες LABBOK παράγονται όλες χειροποίητα από ξυλουργούς και είναι ανακυκλώσιμες. Tο ξύλο, κομμάτια προς απόρριψη, συλλέγεται και επαναχρησιμοποιείται. Δείτε εδώ την παραγωγή της συσκευασίας. Οι κόκκοι στα προϊόντα της προέρχονται από καρπούς που ‘’περισσεύουν΄, οι οποίοι θρυμματίζονται και χρησιμοποιούνται ως απολεπιστικά. Τέλος, το πλαστικό αντικαθίσταται από ζαχαροκάλαμο με την ένδειξη Ι’m bio- based. Η διαδικασία παραγωγής ακολουθεί green eco πρακτικές και ελέγχεται από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.

Τα προϊόντα διατίθενται σε μεγάλα spa και κεντρικά σημεία πώλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι και η εισαγωγή τους στην Σκανδιναβία και κάποιες ακόμα ευρωπαϊκές χώρες.

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ακολουθήσετε την LABBOK στους παρακάτω συνδέσμους:

Website: www.labbok.gr

Facebook: www.facebook.com/labbok.gr/

Instagram: www.instagram.com/labbok.gr/?hl=el

Keywords
Τυχαία Θέματα