Η Meryl Streep και ο Ryan Gosling μας προσέφεραν την πιο τρυφερή στιγμή των SAG Awards

Τα SAG Awards που έγιναν χτες, Κυριακή, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν πολιτικό αέρα, αφού έγιναν λίγες ώρες μετά το διάταγμα του Τραμπ για την μετανάστευση και το κλείσιμο των συνόρων. Φυσικά, το Χόλιγουντ δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την κίνηση και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενότητας και ανθρωπιάς.

Πέρα από τους εντυπωσιακούς λόγους και τις δηλώσεις που έκαναν πολλοί καλλιτέχνες και τα βραβεία που δόθηκαν ένα μικρό στιγμιότυπο ήταν εκείνο που τράβηξε την προσοχή αρκετών μέσων.

Ήταν η στιγμή που η Meryl Streep,
που έχασε το βραβείο από την Emma Stone, έσκυψε να φιλήσει τον Ryan Gosling για να τον χαιρετήσει και του έφτιαξε το παπιγιόν που μάλλον είχε λίγο φύγει στο πλάι.

meryl streep fixing ryan gosling's bow tie at the sag awards. i love legends pic.twitter.com/hsIyIdgKQc

— ㅤㅤ (@theIostsith) January 30, 2017

Meryl Streep with Ryan Gosling and Jake Gyllenhaal. pic.twitter.com/87zFYHpJav

— M (@ovngw4234) January 30, 2017

This candid moment where Meryl Streep adjusts Ryan Gosling and more photos from the #SAGAwards. https://t.co/zHKdnHKVel pic.twitter.com/0O5JtLme1j

— Variety (@Variety) January 30, 2017

Αυτή η τρυφερή στιγμή ήταν αρκετή για να ενθουσιάσει το διαδίκτυο και να μας κάνει, μία φορά, να θέλουμε να πάρουμε αγκαλιά την υπέροχη Meryl Streep.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα