Η CIA γιορτάζει την επιστροφή των «X-Files» δημοσιεύοντας δικά της απόρρητα αρχεία για UFO

Αυτό μάλλον δεν το περίμενε κανείς. H CIA έχει όπως φαίνεται χιούμορ και δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό της, όχι πάντα τουλάχιστον.

Με αφορμή την αναβίωση της cult τηλεοπτικής σειράς «The X-Files» η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ αποφάσισε να δημοσιεύσει μερικούς απόρρητους φακέλους και φωτογραφίες που σχετίζονται με τη θέαση UFO και εξωγήινων.

Πρόκειται
για «X Files» από τα τέλη του '40 και του '50 και – κατά έναν πανέξυπνο τρόπο – χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Υπάρχουν 5 φάκελοι που θα λάτρευε ο Μόλντερ και όλοι όσοι «θέλουν να πιστέψουν» και 5 φάκελοι που θα εκτιμούσε η Σκάλι και όλοι όσοι δηλώνουν «σκεπτικοί». Τα αρχεία και οι φωτογραφίες επιχειρούν να απαντήσουν στο ερώτημα: «UFOs: Αλλήθεια ή φαντασία». Ή μάλλον, θα λέγαμε εμείς, να διασκεδάσουν όλες τις θεωρίες συνωμοσίας και την έξαψη που έχουν φουντώσει ξανά με την πρεμιέρα της σειράς.

Για όσους ανήκετε λοιπόν στην κατηγορία του Μόλντερ μπορείτε να διαβάσετε για το πώς στη Γερμανία το 1952 ένα ζευγάρι είδε κάτι που έμοιαζε με «ιπτάμενο τηγάνι». Όσοι όμως λατρεύετε την κρύα λογική της Σκάλι μπορείτε να μάθετε πώς μια επιστημονική επιτροπή το 1953 εξήγησε την ύπαρξη των «ιπτάμενων τηγανιών».

Και υπάρχει και ένα ακόμη δωράκι: μπορείτε να μελετήσετε παρόμοιες υποθέσεις ή ακόμα και τη δική σας με μία επίσκεψη στο μπλογκ της CIA.

Οι μυστικοί πράκτορες έχουν λοιπόν και χιούμορ!

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα