Ερντογάν: H Eλλάδα από σήμερα θα είναι υπεύθυνη για όλες τις συγκρούσεις

Εμπρηστικός αποδεικνύεται ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για ακόμα μια φορά μέσα από δηλώσεις του αναφορικά με την χώρα μας, απαντώντας ουσιαστικά στην τελευταία ελληνική Navtex και σημειώνοντας πως «από σήμερα η Ελλάδα θα είναι υπεύθυνη για όλες τις συγκρούσεις στην περιοχή».

Μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου ο Τούρκος πρόεδρος, σημείωσε ότι «πρώτον και κύριον, η Ελλάδα δεν έχει κανένα

δικαίωμα να ανακοινώσει Navtex στην περιοχή», ενώ συμπλήρωσε πως η ελληνική Navtex θέτει σε κίνδυνο ολόκληρη την ναυσοπλοϊα.

Την ίδια ώρα, υπογράμμισε πως «η ανακάλυψη του κοιτάσματος φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα αποτελεί το προοίμιο θετικών ειδήσεων από τη Μεσόγειο».

Ο Τούρκος πρόεδρος, είπε πως «όσοι έβαλαν την Ελλάδα μπροστά από το τουρκικό ναυτικό δεν θα εμφανιστούν αύριο», ενώ πρόσθεσε: «Η Ελλάδα θα είναι η μόνη που θα υποφέρει. Η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει στην ανατολική Μεσόγειο».

Πηγή: Reuters

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ 7 Σεπτεμβρίου ο σχεδιασμός για την έναρξη των σχολείων, πιθανή η παράταση - Οριστική απόφαση την 1/9 Η νέα εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, η Ε.Ε. και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις Επιστροφή της ενημέρωσης από Τσιόδρα-Χαρδαλιά για τον κορονοϊό
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερντογάν, Eλλάδα,erntogan, Ellada