Έως τις 30 Νοεμβρίου το προσωπικό της VW θα μπορεί να δίνει στοιχεία χωρίς τον κίνδυνο απόλυσης

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία VW έθεσε την 30η Νοεμβρίου ως τελική ημερομηνία για την συγκέντρωση πληροφοριών για το σκάνδαλο εκπομπής ρύπων από εργαζομένους της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι που θα έρχονται σε επικοινωνία με τους ερευνητές της VW δεν θα μπορούν να απολυθούν, σύμφωνα με τον διευθυντή, Herbert Diess. Παρόλα αυτά, υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθούν σε άλλα τμήματα της εταιρείας.

Το σκάνδαλο χειραγώγησης των τιμών καυσαερίων

Τον Σεπτέμβριο εκπρόσωπος της εταιρείας παραδέχτηκε ότι υποψίες περί χειραγώγησης τιμών καυσαερίων που είχαν διατυπωθεί από την αμερικανική
Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (ΕΡΑ) ευσταθούν. Στην συνέχεια, ο Michael Horn, CEO της εταιρείας στην Αμερική, παραδέχτηκε το λάθος της εταιρείας και δήλωσε να πρόθυμος να πληρώσει γι' αυτό.

«Η εταιρεία μας ήταν ανέντιμη, τα κάναμε θάλασσα», είχε δηλώσει πριν την παραίτησή του, κατά την διάρκεια εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα