Ένας κρεοπώλης αγόρασε την πιο ακριβή αγελάδα της Ευρώπης

Σε τιμή ρεκόρ πουλήθηκε μια αγελάδα Λιμόζ τη Δευτέρα στην Έκθεση Βοοειδών που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη Λιμόζ της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, η αγελάδα πουλήθηκε σε έναν κρεοπώλη, έναντι 23.500 ευρώ.

Σύμφωνα με το Farmers Journal το μόλις πέντε ετών ζώο που ονομάζεται Γκουάτσε και ζυγίζει 1.050 προέρχεται από μια φάρμα της περιοχής του αγρότη Τζον Τζάκες Μπρος.

Watch: France's most expensive cow sells for €23,500 to a butcher https://t.co/14xeh5PgAJ

pic.twitter.com/7S6MCXdwrg

— FJ Beef (@FJBeef) 26 Οκτωβρίου 2016

«Πουλήσαμε 67 αγελάδες της Λιμόζ, με μέσο όρο 6.700 η καθεμία, ενώ πέρυσι πουλήθηκαν 6.000 περίπου η καθεμία», δήλωσε ο επικεφαλής της Έκθεσης.

Το προηγούμενο ρεκόρ είναι από το 2013, όταν μια αγελάδα πουλήθηκε στο Σαλόνι των Αγροτών στο Παρίσι έναντι 20.100 ευρώ.

«Είναι πραγματική τρέλα αλλά μου δίνει ικανοποίηση το γεγονός ότι θα προσφέρω ένα τόσο καλό κρέας στους πελάτες μου. Την ήθελα και την αγόρασα», δήλωσε τυχερός αγοραστής, της αγελάδας, Ντένις Χιούτιν, προσθέτοντας επίσης ότι είχε συγκεκριμένο οικονομικό πλάνο προκειμένου να πετύχει σε αυτή την αγορά.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα