Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία κοντά στο Μιλάνο - Δύο νεκροί και τραυματίες

Αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας εκτροχιάσθηκε κοντά στην πόλη Λόντι, σε απόσταση περίπου 50 χλμ. νότια του Μιλάνου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή ανάμεσα στο Μιλάνο και την Μπολόνια, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Yüksek hızlı tren kazası 2 ölü 30 yaralı var ilk bilgiler bu yönde

Milano

İtalya

— lt.col. temmuz (@temmuz1919) February 6, 2020

Δυο μηχανοδηγοί έχασαν τη ζωή τους από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας

υψηλής ταχύτητας το πρωί της Πέμπτης λίγο πριν από τις 7 (τοπική ώρα) έξω από την πόλη Λόντι, κοντά στο Μιλάνο. Είκοσι επτά επιβάτες τραυματίσθηκαν, ενώ, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο απολογισμός των νεκρών θα μπορούσε να είναι πολύ βαρύτερος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η μηχανή του τραίνου αποσυνδέθηκε από την υπόλοιπη αμαξοστοιχία. Συγκρούσθηκε πρώτα με σταματημένο εμπορικό βαγόνι και στη συνέχεια προσέκρουσε σε αποθήκη των ιταλικών σιδηροδρόμων.

Οι δυο μηχανοδηγοί που έχασαν τη ζωή τους ήταν ηλικίας τριάντα ετών, ενώ οι τραυματίες δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση. Η περιοχή του δυστυχήματος θα αποκλεισθεί από τις δικαστικές αρχές μόλις ολοκληρωθεί η παροχή πρώτων βοηθειών.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Πέραμα: Εντοπίστηκε ο ανήλικος που είχε πέσει στην θάλασσα για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο Πέθανε ο θρυλικός «Σπάρτακος», Κερκ Ντάγκλας Λάθη, αλήθειες και ψέματα για τους θανάτους από τον νέον κορονοϊό
Keywords
Τυχαία Θέματα