Είναι ο Harry Styles ο επόμενος πράκτορας 007;

«Ο Harry μπορεί να το κάνει. Αν θελήσουν έναν πιο νέο James Bond, γιατί όχι; Το ’χει», δήλωσε στη The Daily Star ο Lee Smith, ο οποίος έκανε το μοντάζ στην 24η ταινία του James Bond «Spectre».

Πρόκειται για τον Harry Styles, ο οποίος επαινέθηκε για την εμφάνισή

του στο «Dunkirk», την περσινή ταινία του Christopher Nolan.

Ο 49χρονος Daniel Craig έχει ήδη υπογράψει για την επόμενη ταινία James Bond, ο αντικαταστάτης του δεν πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του πριν το 2022. Κι αυτό σημαίνει ότι ο Harry Styles θα είναι τότε 28 χρονών. Αλλά ο Lee -που είναι φίλος του Harry- είναι σίγουρος ότι ο «ταλαντούχος» και «χαρισματικός» Harry θα τα καταφέρει με επιτυχία.

«Ο Harry είναι πραγματικά καλός και μπορεί να τα βγάλει πέρα. Είναι εξαιρετικό ταλέντο και είναι απόλυτα φυσικός μπροστά στον κινηματογραφικό φακό» συμπλήρωσε ο Lee. «Νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με κάποιον που έχει χρόνια εμπειρίας. Δεν σου δημιουργείται η εντύπωση ότι ήταν η πρώτη του ταινία. Ήταν πραγματικά καλός και αυθεντικά χαρισματικός. Αν θελήσει να παίξει, δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Όμως, ο Harry μπορεί να έχει άλλα σχέδια. Γιατί, μετά το «Dunkirk», υπαινίχθηκε ότι αυτή η ταινία μπορεί να είναι και η τελευταία ενασχόλησή του με τον κινηματογράφο. «Σκέφτομαι ”τι κάνω;” Αισθάνομαι τυχερός που συμμετείχα στο ”Dunkirk”. Μπορεί να το έκανα ξανά, μπορεί όμως να είναι και η τελευταία φορά. Θα το έκανα ξανά. Το ευχαριστήθηκα, αλήθεια. Βρέθηκα στην κορυφή πολύ νωρίς. Δεν έχει παραπάνω από αυτό».

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα