Εγκαίνια για την έκθεση Animal Teaser της Marielle Pteroudis

Στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών εγκαινιάζεται η έκθεση της φωτογράφου – εικαστικού Marielle Pteroudis με τίτλο «Animal Teaser» την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021.

Η έκθεση αποτελείται από έργα μικτής τεχνικής, βασισμένα σε φωτογραφικές απεικονίσεις ζώων επάνω σε ξύλο, με ακρυλικές επιχρωματώσεις.

Η Marielle «απελευθερώνει» τα ζώα από τους ζωολογικούς κήπους που τα φωτογράφισε και τα εντάσσει σ’ ένα pop περιβάλλον έντονων χρωμάτων και πολλαπλών προσεγγίσεων.

Τα

έργα, πέρα από τις μεταρεαλιστικές απεικονίσεις των ζώων, περιλαμβάνουν και τον αινιγματικό τίτλο τους, παίζοντας ένα παιχνίδι λέξεων μεταξύ των πρωταγωνιστών τους και των θεατών.

Οπως τα ίδια έχουν βγει από το κλουβί τους, καλούν τον θεατή να βγει από τις συμβατικές προσεγγίσεις της ζωής, να τη δει μέσα από μια παιγνιώδη και αισιόδοξη διάθεση.

Η Marielle Ptreroudis γεννημένη το 1972 στην Αθήνα, έχει μοιράσει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας, Ελβετίας, ΗΠΑ, Βελγίου και Γαλλίας, έχοντας εργασθεί ως φωτογράφος σε περιοδικά, δισκογραφικές και διαφημιστικές εταιρείες, ενώ τα τελευταία χρόνια εστιάζει στις φωτογραφίσεις πορτραίτων, δίνοντας έμφαση στην ψυχογραφική απεικόνιση των μοντέλων της.

Διάρκεια έκθεσης: 9 Δεκεμβρίου 2021 έως 15 Ιανουαρίου 2022

Ωρες λειτουργίας:

Τρ-Παρ: 11:00-14:30 & 18:00-21:00
Σαβ: 11:00-14:30

* Λόγω covid-19 τηρούνται όλα τα ισχύοντα κυβερνητικά μέτρα ασφαλείας:

1. Χρήση μάσκας προστασίας κατά την είσοδό σας στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών.
2. Επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε νόσησης ή αρνητικού Rapid / PCR test με ισχύ 48 ωρών.
3. Επίδειξη δελτίου ταυτότητας.
4. Τήρηση 2 μέτρων απόστασης από τους άλλους επισκέπτες.

Μέγιστος αριθμός επισκεπτών 10 άτομα.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ«Παπαδοπούλου 100», μία έκθεση όλο γλύκα: Η ιστορία της εταιρείας μπισκότων στο Μουσείο ΜπενάκηΜπάρμπαρα Μπρόκολι: Ο επόμενος Μποντ θα είναι «Βρετανός, οποιασδήποτε καταγωγής και φυλής»Τι θα δούμε στην Εθνική Λυρική Σκηνή μέχρι τον Ιούλιο: Από Ρόμπερτ Ουίλσον έως Γιώργο Λάνθιμο
Keywords
Τυχαία Θέματα