Έφοδος της ρωσικής αστυνομίας σε κλαμπ για αντεκδίκηση

Κατά τη διάρκεια της συνόδου του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων της περιφέρειας Lipetsk, με θέμα αυθαίρετης συμπεριφοράς αστυνομικών, ο κ. Pavel Yevgrafov, μέλος της Επιτροπής Νομοθεσίας και Νομικών Υποθέσεων, δήλωσε ότι από τις αρχές του 2010, υψηλόβαθμοι αστυνομικοί αρχηγοί είχαν αντικατασταθεί στην πόλη και ως εκ τούτου οι νέοι ηγέτες αποδείχθηκαν ”χειρότεροι από πριν .

″ Ως ένδειξη αστυνομικής αστυνομίας, ο αναπληρωτής παρείχε ένα υλικό CCTV που δείχνει πώς οι αστυνομικοί εισέρχονται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Karakum στην πόλη

Yelets και χτυπούν τους επισκέπτες χωρίς κανένα λόγο.

Η ρωσική αστυνομία έλαβε μια κλήση πως σε ένα νυχτερινό κλαμπ της πόλης Yelets διακινούνται ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί έκαναν μια μεγάλη έφοδο στο κλαμπ, κατά την οποία προσήγαγαν 22 άτομα συμπεριλαμβανομένου ενός ανηλίκου, για εξακρίβωση στοιχείων. Μετά τη διεξαγωγή έρευνας διαπιστώθηκε ότι ένας από τους θαμώνες βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Επιπλέον, το κλαμπ δεν διέθετε άδεια πώλησης αλκοόλ, αλλά πωλούσε αλκοολούχα ποτά.

Οι αστυνομικοί,έριξαν τους θαμώνες στο πάτωμα, τους χτύπησαν με τα πόδια τους, τις λαβές των πιστολιών και μάλιστα χρησιμοποίησαν και συσκευές ηλεκτροσόκ. Στη συνέχεια, όλοι οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. όπου όμως σύντομα απελευθερώθηκαν καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.

Σύμφωνα με τον κ. Yevgrafov, ο οποίος διερεύνησε την υπόθεση, η ειδική επιχείρηση ήταν μια απόπειρα εκδίκησης για την επίθεση εκπροσώπων της συμμορίας των Τσιγγάνων των Γέλετς ”στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Rigel” στις 5 Νοεμβρίου 2017, όταν χτυπήθηκε ένας αστυνομικός.

ΠΗΓΗ: en.crimerussia.com

Keywords
Τυχαία Θέματα