Δουλειά τέλος για σήμερα! Τώρα μπορείτε να παίξετε Pac-Man στο Facebook

Θυμάστε πριν από λίγο καιρό που όλοι ενθουσιαστήκαμε μόλις ανακαλύψαμε ότι υπάρχει ένα κρυφό παιχνίδι στο Facebook, που μπορείς να παίξεις μπάσκετ; Σκεφτείτε τώρα, λοιπόν, την χαρά μας που μάθαμε ότι πλέον θα μπορεί κανείς Pac-Man και Space Invaders, μέσα από το Facebook Messenger.


iPhone_News: Facebook launches Instant Games on Messenger for iOS, Android &Web https://t.co/wqaGQgDQhX pic.twitter.com/HGVhtrSASC

— TechONNews (@Techonnws) November 29, 2016

Ονομάζεται Instant Games και αν έχετε κάνει το τελευταίο update στο Messenger θα το δείτε να εμφανίζεται στην οθόνη σας μόλις πάτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι θα μπορείτε να προκαλέσετε τους φίλους σας και να παίξετε ο ένας εναντίον του άλλου. Μην ανησυχείτε, όμως, μόνο όσοι βρίσκονται στην συνομιλία, θα μπορούν να δουν ότι παίζετε ή το σκορ σας.

Όπως αναφέρει το Shortlist, το Facebook επιθυμεί να γίνει μία πλατφόρμα, την οποία δύσκολα θα εγκαταλείπει κανείς, οπότε ο Zuckerberg έχει συμπεριλάβει 17 παιχνίδια μέσα στο Messenger.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα