Δολοφονία Άλκη: Ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία θέλει να παραδοθεί, λέει ο δικηγόρος του

«Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των ελληνικών Αρχών. Είναι συντετριμμένος για το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Ο εντολέας μου είχε περιφερειακό ρόλο. Εκφράζει τα συλλυπητήρια του. Το γεγονός ότι εμφανίζεται μόνος του έχει ενδιαφέρον. Έχει να δώσει εξηγήσεις όσον αφορά το ρόλο του» δήλωσε ο Παρασκευάς Σπυράτος, συνήγορος του 20χρονου που διέφυγε στην Αλβανία μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ,

ο κ. Σπυράτος είπε, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, πως ο πελάτης του εκφράζει τα συλλυπητήρια του για το ατυχές και δυσάρεστο αυτό συμβάν: «Τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και θα συναινέσει ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία εκδόσεώς του».

«Αν και δεν προβλέπεται η έκδοση του από την Αλβανία ο ίδιος έχει πρόθεση να παραδοθεί και να έρθει στην Ελλάδα. Έχει να δώσει εξηγήσεις οι οποίες αφορούν το ρόλο του και θα τύχει μίας δίκαιης δίκης στη χώρα μας».

Ο ίδιος είπε πώς τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό σε ποια πόλη της Αλβανίας θα παραδοθεί, επισημαίνοντας ότι υπάρχει άψογη συνεργασία με τις ελληνικές αστυνομικές αρχές, οι οποίες είχαν σχετική ενημέρωση από χθες. «Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία εκδόσεώς του για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα και να απολογηθεί».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Ποια κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν τα υψηλότερα επίπεδα ακτινοβολίας (infographic)Τι είναι το ενσυνείδητο σεξ: Έξι απλές συμβουλέςΗ «πιο όμορφη αθλήτρια» της ρωσικής αποστολής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Πεκίνου και οι φιλοδοξίες της
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία Άλκη, 20χρονος, Αλβανία,dolofonia alki, 20chronos, alvania