Δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίζατε τον ηθοποιό που παίζει τον Varys αν τον πετυχαίνατε στο δρόμο

Το καστ του Game of Thrones βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο San Diego για να παραστεί στο πάνελ της σειράς στο Comic Con, την Παρασκευή που μας πέρασε. Μόνο που όταν ανέβηκαν στη σκηνή, παρατηρήσαμε πως είχαν φέρει έναν νέο ηθοποιό μαζί τους. Ή τουλάχιστον, έτσι φάνηκε στην αρχή.

Ο νέος αυτός ηθοποιός έμοιαζε γνωστός. Ποιος θα μπορούσε να είναι; Κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει κάποιον Lannister στην νέα σεζόν, καθώς τα πλούσια,
εντυπωσιακά μαλλιά του ταιριάζουν τέλεια στο στυλ της εν λόγω οικογένειας. Και κοίτα πόσο άνετα νιώθει με το υπόλοιπο καστ, έχουν γίνει ήδη φίλοι, αχ τι ωραία...

Μισό λεπτό. VARYS ΕΣΥ;

Είστε έτοιμοι να σας πέσουν τα μαλλιά; Ορίστε:

Γνωρίζετε, φανταζόμαστε, τον Varys. Είναι ο τύπος που κάνει παρέα με τον Tyrion, μιλά με «πουλάκια» όλη μέρα και κατά τα φαινόμενα έχει ανακαλύψει την τηλεμεταφορά καθώς στην τελευταία σεζόν βρισκόταν παντού, συνέχεια. Την τελευταία φορά που τον είδαμε είχε αρχίσει να δημιουργεί μια συμμαχία ανάμεσα στους οίκους Dorne και Tyrell για χάρη της Daenerys. Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως ο Varys είναι καραφλός. Εντελώς καραφλός. Πάρα πολύ καραφλός.
Εντάξει, στη σειρά τουλάχιστον. Γιατί στην πραγματικότητα ο ηθοποιός που τον υποδύεται, ο Conleth Hill, είναι έτοιμος να παίξει σε διαφήμιση σαμπουάν. Επειδή το αξίζει.

Here's what Varys actually looks like. #Whaaaaaaaattttt #GameOfThrones #SDCC pic.twitter.com/qPW2QBQLrF

— HuffPostEnt (@HuffPostEnt) July 22, 2016

Κι εδώ τον βλέπετε με κάτι άλλους τύπους που μπορεί να γνωρίζετε:

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα