Χρόνια Πολλά Eva Herzigova! Η σταρ της πασαρέλας έκλεισε τα 45 και δεν της φαίνεται καθόλου

Η καριέρα της εκτοξεύθηκε όταν επιλέχθηκε ως πρόσωπο της καμπάνιας Wonderbra το 1994. Το πόστερ ήταν τόσο επιτυχημένο, ώστε να προκαλέσει αυτοκινητιστικά ατυχήματα από άντρες που δεν κοιτούσαν το δρόμο γιατί χάζευαν την εικόνα της... Το 2011, μάλιστα, η εν λόγω καμπάνια ανακυρήχθηκε ως μια από τις πιο εμβληματικές διαφημίσεις όλων των εποχών.

Σύντομα ακολούθησαν τα εξώφυλλα σε όλες τις εκδόσεις της Vogue παγκοσμίως (Βρετανία, Αμερική, Γαλλία

και Ιταλία), ενώ εκπροσώπησε και όλες τις μεγάλες φίρμες, από τους οίκους Burberry και Louis Vuitton μέχρι τον Versace και την Bottega Veneta.

Δείτε παρακάτω την Τσέχα καλλονή στη διάρκεια της εντυπωσιακής της καριέρας, η οποία γεννήθηκε σαν σήμερα, το 1974.

Το έτος ήταν 1996, την παρουσίαζαν ως τη «νέα Μέριλυν» και εδώ, την βλέπουμε στην πασαρέλα του Herve Leger Eric Gaillard / Reuters Στο κλείσιμο της επίδειξης Prada το 2002. Stefano Rellandini / Reuters Με την Naomi Campbell στην επίδειξη του οίκου κοσμημάτων Chopard, το 2002. Reuters Photographer / Reuters Το 2003 με ένα εντυπωσιακό καπέλο στην επίδειξη του οίκου Blumarine. Reuters Photographer / Reuters Στην πασαρέλα του οίκου Dolce & Gabbana το 2003. Reuters Photographer / Reuters Στα 8α ετήσια βραβεία GQ Men of the Year το 2003. Reuters Photographer / Reuters Στην πρεμιέρα της ταινίας «Κώδικας Da Vinci» το 2006. Eric Gaillard / Reuters Στα World Music Awards του 2006 στο Λονδίνο. Alessia Pierdomenico / Reuters Στα βραβεία Bambi Media Awards το 2007. Wolfgang Rattay / Reuters Μαζί με την Naomi Campbell και την Claudia Schiffer, το 2009. Alessandro Garofalo / Reuters Το 2008, στο κόκκινο χαλί στις Κάννες. Vincent Kessler / Reuters Το 2013 στο φεστιβάλ των Κανών μαζί με την Karolina Kurkova. Jean-Paul Pelissier / Reuters Μαζί με την φίλη της, την μοντέλο, ηθοποιό και επιχειρηματία Elle Macpherson. Fabrizio Bensch / Reuters Στη φθινοπωρινή επίδειξη 2017 του οίκου Bottega Veneta. Stefano Rellandini / Reuters Με Chanel μαγιό, στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Michel Arnaud via Getty Images Σε μια επίσκεψη στη γενέτεριά της, την πόλη του Litvinov, στην Τσεχοσλοβακία, γιορτάζει μαζί με την γιαγιά της τα 100α της γενέθλια. Yves Forestier via Getty Images Σε μια επίσκεψη στη γενέτεριά της, την πόλη του Litvinov, στην Τσεχοσλοβακία, στην δημοτική πισίνα. Yves Forestier via Getty Images Σε μια επίσκεψη στη γενέτεριά της, την πόλη του Litvinov, στην Τσεχοσλοβακία, μαζί με τον πατέρα της, Jiri, ηλεκτρολόγο ορυχείων. Yves Forestier via Getty Images Στην επίδειξη Chanel Haute Couture 1992. Victor VIRGILE via Getty Images Στο κέντρο η Cindy Crawford, στα αριστερά η Karen Mulder και στα δεξιά η Eva Herzigova στην επίδειξη του Herve Leger για την Άνοιξη 1996. GERARD JULIEN via Getty Images Το 1995 στην πασαρέλα της Vivienne Westwood. Images Press via Getty Images Το 1999 στην παρουσίαση της νέας καμπάνιας Calvin Klein. UK Press via Getty Images Στην πρώτη σειρά της επίδειξης του Tommy Hilfiger στις 25 Φεβρουαρίου 2018, μαζί με τον Lewis Hamilton. Venturelli via Getty Images Στην επίδειξη του Michael Kors στη Νέα Υόρκη, στις 14 Φεβρουαρίου 2018. Dimitrios Kambouris via Getty Images Γιορτάζοντας την Κινέζικη Πρωτοχρονιά στο Λονδίνο, στις 31 Ιανουαρίου 2018.
David M. Benett via Getty Images
Keywords
Τυχαία Θέματα