Χανιά: Ελεύθεροι οι 4 κατηγορούμενοι για τον βιασμό Ελληνογαλλίδας τουρίστριας

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 4 νεαροί κατηγορούμενοι για βιασμό 25χρονης Ελληνογαλλίδας τουρίστριας στα Χανιά το 2016, σύμφωνα με δημοσίευμα του zarpanews.gr.

Συγκεκριμένα, στις 15 Αυγούστου 2016, Γαλλίδα πολίτης ελληνικής καταγωγής, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων τον βιασμό της στα Χανιά, από 4 νεαρούς άνδρες. Όμως από το προανακριτικό υλικό, που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και το ανακριτικό υλικό, με ομόφωνη απόφαση της κ. εισαγγελέως και της κ. ανακρίτριας Χανίων, κρίθηκε, ότι οι 4 κατηγορούμενοι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο.

Την παραπομπή τους ή την μη παραπομπή τους στο ακροατήριο θα κρίνει πλέον με βούλευμα του, το Συμβούλιο Πλημ/κών Χανίων.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του flashnews, σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει η γυναίκα, διασκέδαζε σε ένα μπαρ στην παλιά πόλη με έναν Χανιώτη. Ενώ είχαν πιει κάποια ποτά,μαζί με αυτόν και φίλους του πήγαν σε διαμέρισμα όπου , σύμφωνα με την μήνυση την οποία υπέβαλε, έπεσε θύμα ασέλγειας. Μάλιστα κατήγγειλε πως ό,τι έγινε στο διαμέρισμα βιντεοσκοπήθηκε από τα κινητά των αντρών, οι οποίο αρνήθηκαν να σβήσουν το βίντεο. Ωστόσ από το προανακριτικό υλικό,που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και το ανακριτικό υλικό κρίθηκε, ότι οι 4 κατηγορούμενοι πρέπει, να αφεθούν ελεύθεροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα